K-Edge

kettinggeleiders en stuurhouders voor road, cross en MTB

Fietsaccessoires

K-Edge werd in 2009 officieel als specialist voor kettingtegenhouders in Boise, Idaho, VS opgericht. Hier ging een reeds in 2008 ontwikkelde oplossing voor een speciale kettinggeleider vooraf, die het afspringen van de ketting – vooral tijdens belangrijke wedstrijden – moest verhinderen. Maar ook wat stabiele stuurhouders betreft heeft K-Edge naam gemaakt. K-Edge biedt stuurhouders voor diverse Garmin navigatiesystemen aan. Het doel is om het apparaat in de optimale positie voor het stuur te brengen zodat je hem in elke situatie kunt bedienen. Ook bij krachtige stoten moet de houder stabiel zitten en geen trillingen aan het apparaat doorgeven.

Verschillende K-Edge kettingtegenhouders, stuurpen- en stuurhouders 
Talrijke sporters en athleten gebruiken tegenwoordig niet alleen de K-Edge kettingvanger maar ook de praktische K-Edge Garmin stuurhouders of ook stuurpenhouders voor de fietscomputer die op elke moment een goed zicht op het display mogelijk maken. De K-Edge Garmin stuurhouders bieden een vaste, zekere houvast. Met een K-Edge Garmin stuurpenhouder wordt het navigatiesysteem direct op de balhoofdbuis gemonteerd.
 
De K-Edge producten – altijd direct op de markt 
Ook nadat het K-Edge assortiment in 2012 met houders voor GoPro™ camera’s en Garmin Edge® gps-computers werd uitgebreid, gaat de ontwikkeling bij K-Edge altijd door. Daarbij hecht de firma uit Idaho er ook belang aan snel op de behoeftes van de markt te reageren zodat ook in de toekomst telkens meer teams en athleten hun producten gebruiken.