KLICKfix

Stuurmanden of stuurmanden veilig bevestigd

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

105 zoekresultaten

De firma R&K heeft voor alle gelegenheden en soorten bagage met een verschillende omvang de passende stuurmanden en stuurtassen. De firma werd in 1988 opgericht en is tegenwoordig expert als het gaat om snelle bevestiging aan de fiets. De firma is bekend vanwege het merk KLICKfix dat in de fietsbranche concurrentieloze adapters aanbiedt. Met deze artikelen kan elke fietser bijv. bagage, kleine onderdelen, tenten of boodschappentassen probleemloos transporteren. De diversiteit van de producten maakt het assortiment compleet en zo kun je tassen, manden, kaarthouders, boxen, dieren of zelfs smartphones met speels gemak aan de fiets bevestigen en onderweg meenemen.

Fietsbevestigingssystemen van KLICKfix – de nummer 1 op het gebied van transportsystemen voor fietsen
KLICKfix is overtuigd van de kwalitieit en verwerking van zijn producten. In de loop der tijd heeft de firma zich in Duitsland tot de nummer 1 op het gebied van transportsystemen voor fietsen ontwikkeld. Het assortiment is zeer ruim. Er zijn veel fietsbevestigingssystemen om stuurmanden en stuurtassen mee te kunnen nemen. De KLICKfix producten zijn in een handomdraai aan stuur, zadel, zadelpen, frame en bagagedrager te monteren. Ook zijn er mandbevestigingen, bidonhouders, lichthouders, light clips en natuurlijk ook sleutelhangers. Kwaliteit, verwerking en diversiteit van de transportsystemen zijn in Duitsland uniek.

Fietsadapters van KLICKfix – Fietsaccessoires flexibel inzetbaar
Elke fiets is anders opgebouwd. Daarom zijn er van KLICKfix extreem veel fietsbevestigingssystemen die eenvoudig aan de fiets zijn te bevestigen. De vergrendeling gaat automatisch en extra riemen en banden zijn door de KLICKfix producten overvloedig. Ook het plaatsen en verwijderen van de fietstassen via een eenvoudige druk op een knop is heel eenvoudig. De KLICKfix producten zijn flexibel inzetbaar, met een adapter zijn kleine tassen net zo eenvoudig als fietssloten te transporteren – comfortabel, snel en overal inzetbaar. Het systeem van deze firma is veilig en flexibel zodat je elk doel met de fiets veel eenvoudiger, sneller en meer ontspannen kunt bereiken.