Litecco

hoogwaardige, krachtige fietsverlichting

Fietsonderdelen

Altijd goed verlicht – met Litecco fietsverlichting
De Litecco verlichtingproducten zoals de verschillende koplampen worden met grote zorgvuldigheid gefabriceerd om fietsers met een efficiënte en krachtige lichttechnologie uit te rusten. 
De voordelen van de Litecco fietsverlichting: enerzijds zijn ze milieuvrinedelijk en functioneren ze volledig zonder stroom. Anderzijds zijn ze robuust, waterdicht en stootvast. Zo zijn de producten ook opgewassen tegen sterkere belastingen en blijken ze een betrouwbare partner tijdens lange fiets- en wandeltochten. 

LED-techniek voor een krachtige fietsverlichting 
Het team van ingenieuren en technici dat zich bij Litecco met de productontwikklig bezighoudt, beschikt over verrijkende ervaringen in de ontwikkeling van solarsystemen en led techniek. Voorop staat daarom van begin af aan de productie van mobiele, milieuvriendelijke solar- en multifunctionele verlichting. Daarbij beschikken de producten van Litecco over moderne onderdelen zoals Cree High Power led, Nichia led of LI-polymeer accu’s. Een hoge lichtkracht, een laag gewicht, een compacte constructie en een hoogwaardig deisgn kenmerken de producten van Litecco.