Look

voor de optimale accelaratie

Fietsonderdelen

De Franse firma voor fietsaccessoires Look is internationaal bekend vanwege de kwaliteit van zijn pedalen en schoenplaatjes. Het bedrijf is de trotse uitvinder van systeempedalen en daarmee tegenwoordig marktleider. De hoogwaardige accessoires zijn constant in gebruik bij professionele sporters en zorgen o.a. bij wegwedstrijden voor goede uitslagen. Ook op het gebied van design en technologie behalen de Franzen regelmatig eerste plaatsen. Met dezelfde hoge eisen strijden ook de Look wielerteams wereldwijd mee om de eerste plaatsen. Op de weg, bij de triatlon, op de baan, in de stad of bij het mountainbiken.

Constant actief voor professionele wielersporters – Look pedalen
Look schoenplaatjes hebben een hoogwaardige teflon coating. Voor maximale veiligheid en trekkracht bij sprintjes op rechte of bochtige routes en tijdens bergetappes zijn de plaatjes zo gemaakt, dat ze geen bewegingsvrijheid mogelijk maken. Bovendien zijn de Look schoenplaatjes met een handige slijtage-indicator uitgerust, de bevestigingsschroeven worden meegeleverd. De systeempedalen voor racefietsen zijn zo ontworpen dat je ze snel vastklikt en weer losmaakt. Door innovatieve carbontechniek zijn professionele renners met deze pedalen in het voordeel omdat ze met weinig gewicht aan de start verschijnen. Voor de deskundige montage heeft Look speciaal gereedschap in het aanbod.

Pedalen en schoenplaatjes van Look – verbeterde prestaties in de wielersport
Met het clipless pedaal heeft Look in 1984 een bijzondere innovatie op de markt gebracht. Zo zijn Look pedalen tegenwoordig een vast bestanddeel van de wielersportmarkt. Betrouwbaarheid en weinig slijtage zijn belangrijk voor een systeempedaal. Voor de duurzaamheid van deze succesvolle Look producten zorgen lagers en afdichtingen. Tegenwoordig is er de door Look gedefinieerde Keo-standaard. Het doel wordt nagejaagd de producten zo licht mogelijk te laten zijn. Het resultaat is hoogwaardig pedalen die staan voor topprestaties. Nog altijd wil Look met passie zijn onderdelen telkens weer verbeteren.