•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

MAVIC

LE SANG JAUNE

MAVIC – LE SANG JAUNE

Mavic is een Franse fabrikant van wielersport-equipement en werd in 1889 in Lyon opgericht. Het bedrijf geldt als pionier voor passie en ambitie in de sportieve fietssport. LE SANG JAUNE is meer dan een claim: het is het DNA van het merk en staat voor performance, samenwerking en betrouwbaarheid op een hoog niveau. Wielrenners en mountainbikers kunnen tijdens de belangrijkste wedstrijden vertrouwen op de wereldwijde service en ondersteuning door Mavic. De fietsspecialist ziet zichzelf als betrouwbare partner voor profs en wedstrijdsporters die hun sport met innovatieve en hoogwaardige onderdelen bedrijven en onvergetelijke momenten beleven.

UST – DE STANDAARD VOOR ROAD TUBELESS

Tegenwoordig neemt wielerspecialist MAVIC een bijzondere rol in wat het thema ‘tubeless’ betreft. De Franse wielproducent combineert velg en band en ziet bij nagenoeg alle modellen voor gebruik op de weg af van de binnenband. Zo de moest de optimale combinatie ven prestatie, betrouwbaarheid en veiligheid bereikt worden. Naast het prestatievermogen van het systeem ligt de focus op eenvoudige handling en ongecompliceerde montage en demontage van de banden. Mavic presenteert met de ‚Universal System Tubeless‘ (UST) technologie een gepatenteerd systeem dat – voor het eerst in de wielersport – een gestandaardiseerde en gecertificeerde verbinding van wiel en band vormt.

MAVIC

Het exclusieve materiaal met 37.5 technologie gebruikt actieve partikels om vocht aan te trekken en lichaamswarmte te absorberen. Verdamping wordt zo versneld en het ademende vermogen verhoogd zodat je onder nagenoeg alle omstandigheden optimaal kunt presteren.