Miche

Cassettes die optimaal op fietskettingen zijn afgestemd

Fietsonderdelen

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Fietsonderdelenproducent Miche is specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van cassettes en tandkransen. Deze technische onderdelen spelen bij alle fietstochten een wezenlijke rol. Cassettes zijn belangrijk voor de aandrijving van een fiets en worden aan het achterwiel gemonteerd. Daarom zijn kwaliteit, verwerking, belastbaarheid en levensduur van groot belang. Miche heeft een groot assortiment met verschillende modellen. Afhankelijk van het soort fiets wordt er van verschillende systemen gebruik gemaakt, van 8-speed tot 10-speed verchroomde cassettes. Fietsketting en fietscassette moeten op elkaar zijn afgestemd zodat je alle versnellingen geruisloos en wrijvingsloos kunt schakelen.

Wielersportonderdelen van Miche – cassettes intensief getest
Cassettes van Miche zijn in 16-17-18-19-20-21-22-23-24-26 verkrijgbaar. Elke cassette is van hoge kwaliteit en gemaakt om zo lang en probleemloos mogelijk te functioneren. Er wordt veel waarde gehecht aan de belastbaarheid van elk tandwiel want alleen als elk los onderdeel goed functioneert, is het geheel ook goed. Zo is het vanzelfsprekend dat de Miche cassettes intensief getest worden voordat ze gebruikt worden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een lange levensduur. De moer wordt altijd meegeleverd.

Fietscassettes van Miche – fietsonderdelen voor een rond rijgevoel op de fiets
Voor een goed rijgevoel is het van groot belang dat alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Miche biedt 9-/10-/11-speed naven aan die met Campagnolo compatibel zijn. Als ketting en tandwiel goed op elkaar zijn afgestemd kun je nauwkeurig schakelen, stil en betrouwbaar. Voor de demontage van de cassette is een speciaal gereedschap nodig, voor de montage heb je een kettingafnemer en een cassettezweep nodig.