Motorex

MOTOREX PRODUCEERT SINDS 1947 HOOGWAARDIGE SMEER- EN REINIGINGSMIDDELEN VOOR TWEEWIELERS

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

16 zoekresultaten

Motorex is een wereldwijd gerenommeerde firma uit Zwitserland die zich heeft gespecialiseerd op de productie van hoogwaardige oliën en onderhoudsproducten. In samenwerking met internationale wielerteams, vakhandels en leidende ondernemingen uit de wielerindustrie worden hoogwaardige producten ontwikkeld die tegemoet komen aan de diverse wensen van wielrenners.
 
Of je nu een top atleet bent of af en toe sport, de hoogwaardige smeermiddelen van Motorex garanderen langdurig een hoge performance van je fiets. Want een goede smering betekent niet alleen dat de componenten beter functioneren, maar zorgt ook voor een langere houdbaarheid van het materiaal – zo kun je geld sparen.

Het uitgebreide assortiment van Motorex biedt alles wat je voor het moderne fietsonderhoud nodig hebt, van smering tot conservering en reiniging van de fiets. Opdat de ketting, vork en lagers voor langere tijd schoon hun werk kunnen doen, worden slechts uiterst hoogwaardige smeermiddelen gebruikt. Ook de olie voor de verende voorvork en demper zorgt met toegevoegde, wrijvingsreducerende stoffen voor een betere handling en hogere fijngevoeligheid van de verende elementen. De degelijke montagepasta biedt effectieve bescherming tegen corrosie zodat ook bij slechte omstandigheden op lange termijn een onbeperkte werking is gegarandeerd.

Voor wie zijn fiets weer eens op wil frissen, is het compleet samengestelde onderhoudspakket interessant. Hierin vind je sponsen, onderhoudsdoekjes en verschillende reinigings- en onderhoudssprays. Bij het ecologisch heikele thema chemische reinigingsmiddelen, volgt Motorex een compromisloze milieuvriendelijke koers.