Mounty Special

Voor een comfortabele rit

Fietsonderdelen

Met de fietsonderdelen van Mounty Special kan elke fiets met de gewenste remmen worden uitgerust. Het bedrijf biedt verschillende remblokken en remschoenen aan die intensief getest worden voordat ze verkocht worden. De Mounty Special verende zadelpennen met individuele instelmogelijkheden voor een optimale zithouding zorgen voor maximaal comfort en een prettig rijgevoel. Bereik je doel met een korte, veilige remweg en een perfect ingestelde zadelpen. Naast remtoebehoren en zadelpennen produceert het bedrijf ook fietsbellen. In het assortiment is alleen maar plaats voor functionele onderdelen van hoge kwaliteit.

Fietsbellen van Mounty Special – om op de fiets eerst gehoord en dan gezien te worden
Mounty Special biedt diverse fietsbellen aan – zodat je op de weg eerst gehoord en daarna gezien wordt. De bellen produceren een geluid dat goed te horen – ook als je je op een flinke afstand bevindt. Het geluid van de kleine, gemiddelde en grote bellen is indrukwekkend. Je bevestigt de bellen direct aan je stuur en door de geringe omvang nemen ze niet veel plaats in.

Het assortiment van Mounty Special is op de eisen van fietsers afgestemd
Om je fiets in alle situaties tot stilstand te kunnen brengen, moet je over goed functionerende remmen beschikken. En je fietsbel moet goed hoorbaar zijn om voor extra veiligheid te zorgen.

Monty Special kent de behoeftes van fietsers en heeft hier zijn producten op aangepast. In het assortiment vind je een groot aanbod een fietsbellen, remblokken en remschoenen. Eveneens worden er lichte MTB-zadelpenbouten met een aluminium kop aangeboden.