Muc-Off

de specialisten voor fietsreiniging

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

71 zoekresultaten

De firma Muc-Off biedt een uitgebreid assortiment aan reiningsproducten voor fietsen aan. Wie van zijn fiets houdt en er vele jaren op wil rijden, doet er goed aan fietsreinigers zoals kettingreinigers of remreinigers van Muc-Off te gebruiken. Deze zijn ervoor ontwikkeld je fiets te reinigen en te onderhouden. Je vindt ook sponsen, schuimreinigers of reinigingsdoekjes in het assortiment. Stuur, voorvork of tandwielen: alle onderdelen kunnen ernstig vervuild raken. Voor elk onderdeel heeft Muc-Off het juiste product.

Muc-Off onderhoudsproducten – de specialisten voor fietsreiniging  
Muc-Off werd in 2007 opgericht maar voor die tijd dachten de oprichters al na over de ideale fietsreiniging. Verschillende vloeistoffen, vetten, olies en andere smeermiddelen werden getest om een overtuigend product voor alle mensen te ontwikkelen, die lang van hun fiets willen genieten. Doel van Muc-Off was producten voor de wielersport te ontwikkelen waarmee alle onderdelen gereinigd kunnen worden. Zo ontwikkelde men een uitgebreid assortiment met bijv. kettingsprays, ontvetters en ook handreinigers.
   
Reinigingssets van Muc-Off – alles direct bij de hand  
Voor de juiste reiniging komen verschillende middelen in aanmerking. Als basis zijn fietsreinigers zoals kettingreinigers of remreinigers van Muc-Off zinvol, want elk onderdeel heeft een speciale behandeling nodig. Alleen met het juiste onderhoudsproduct behaal je goede resultaten. Remmen moeten anders behandeld worden dan bijv. een ketting. Alleen met speciale doeken of sponsen kom je ook bij lastige plekken. Er zijn heel praktisch ook complete reinigingssets. Hiermee bespaar je tijd en heb je alles direct bij de hand.