Muc-Off

de specialisten voor fietsreiniging

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

69 zoekresultaten

De firma Muc-Off biedt een uitgebreid assortiment aan reiningsproducten voor fietsen aan.  Als je van je fiets houdt en er vele jaren op wilt rijden op alle wegen en op alle terreinen, gebruik dan Muc-Off fietsverzorgingsproducten zoals fietsreiniger, kettingreiniger of remmenreiniger: Reinigingsproducten die zijn ontwikkeld om de afzonderlijke fietsonderdelen te reinigen en tegelijkertijd te beschermen. Het assortiment omvat ook sponzen, poetsmiddelen, schuimreinigers en schoonmaakdoeken. Of het nu gaat om een fietsstuur, een voorvork, de versnellingen van een fiets of zelfs de tandwielen: alle afzonderlijke onderdelen van een fiets kunnen vuil, stoffig, roestig of helemaal vettig zijn. Muc-Off biedt geschikte fietsverzorgingsproducten voor elk type fietsonderhoud.

Fietsaccessoires Muc-Off – De specialisten op het gebied van fietsreiniging
Muc-Off werd opgericht in 2007, maar zelfs daarvoor dachten de mensen achter het huidige bedrijf al hard na over hoe fietsen het beste onderhouden en gereinigd konden worden. Daarom werden verschillende vloeistoffen, vetten, oliën en andere smeermiddelen voor fietsen uitvoerig getest. Nieuwe mengsels werden keer op keer getest om een overtuigend product te ontwikkelen voor al die mensen die de duurzaamheid van hun fiets willen maximaliseren. Het ambitieuze doel van Muc-Off was om fietsproducten te ontwikkelen waarmee alle onderdelen van een fiets gereinigd konden worden. Met dit in gedachten hebben de fietsreinigingsspecialisten een uitgebreid assortiment fietsaccessoires ontwikkeld, waaronder fietskettingsprays, fietsonderdeelontvetters en, handig, handreinigers.

Muc-Off fietsreinigingssets – zodat fietsers alles in één keer bij de hand hebben
Er worden verschillende speciale producten gebruikt om fietsen goed schoon te maken. Muc-Off fietsreiniger, kettingreiniger en remmenreiniger zijn bijvoorbeeld handig als basisuitrusting, omdat elk onderdeel van een fiets een speciale behandeling nodig heeft. Alleen met het juiste fietsonderhoudsproduct kun je resultaten bereiken die de duurzaamheid van de hele fiets maximaliseren. Fietsremmen moeten anders worden behandeld dan bijvoorbeeld roestige of vuile fietskettingen. En alleen met speciale doeken of speciaal gevormde sponzen kun je bij de verborgen plekken van een fiets komen. Omdat het praktisch is om alle reinigings- en onderhoudswerkzaamheden te kunnen uitvoeren, biedt Muc-Off ook complete fietsreinigingssets aan. Hierdoor kunnen fietsers veel tijd besparen en hebben ze tegelijkertijd alles bij de hand.