NORTHWAVE

#rideyourway

NORTHWAVE – kwaliteit uit Italië!

Hoe je ook rijdt, snel of in de pleziermodus, offroad of over asfalt, in de stad of in het bos – bij Northwave vind je alles wat je nodig hebt om ook in de winter warm en droog jouw avonturen op de fiets te beleven.
Northwave Bild Text Element Mountainbike Herbst jpg

MTB winterkleding

Ons windvest beschermt je tegen koude herfstwind en onze Route Knit Hoodie biedt extra comfort en warmte op koele dagen.

Northwave Bild Text Element Warm Gravelbike jpg

Winterkleding Gravelbike

Elk seizoen nodigt uit tot het beleven van gravelavonturen! Met de juiste kleding kun je warm en droog blijven en genieten van de herfst en winter in het zadel.

Northwave Bild Text Element Winterschuh jpg

Winterschoenen van Northwave

Geen koude of natte voeten meer in de winter. Wij hebben de perfecte winterschoen voor elke fietser! Op de weg of off-road, klik of flat. Met onze schoenen zijn er geen excuses meer!

Alle producten van NORTHWAVE

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

32 zoekresultaten

Altijd een beetje beter. In wielerkringen staat het Italiaanse merk Northwave bekend om zijn hoogwaardige fietsschoenen en steeds vernieuwende fietskleding. Kleding die met een knipoog een eigen stijl vertegenwoordigt en trends zet in de wielersport. Northwave biedt een breed assortiment aan fietskleding zoals fietsbroeken, fietsbroeken, fietsjassen, fietstruien, fietshandschoenen en -sjaals, maar ook fietsschoenen zoals racefietsschoenen of MTB-schoenen. Het recept van het kwaliteitsmerk Northwave om in te spelen op de wensen van klanten met nieuwe technologieën en innovatief design ondersteunt het motto van het bedrijf: "Hoe goed iets ook is, het kan altijd beter!"

Northwave fietsschoenen – comfortabele fietsschoenen
Als het op fietsschoenen aankomt, blijft Northwave trouw aan haar doel om schoenen te maken die comfortabel zitten. Dankzij de nieuwste technologieën en materialen die bij de productie worden gebruikt, worden fietsers ondersteund in hun streven naar topprestaties in de wielersport. Met de productie van fietskleding combineert het bedrijf Northwave innovatieve functionaliteit met eigentijdse stijl en zet daarmee trendy trends in de wielersport.

Wielersport Northwave – wielerkleding met karakter
Gianni Piva begon de geschiedenis van zijn bedrijf Northwave in Montebelluna, Italië, met de oprichting van een schoenenfabriek aan het begin van de jaren ‘80 van de vorige eeuw. Zijn passie voor fietsen, zijn creativiteit bij de ontwikkeling van fietsschoenen en zijn enthousiasme voor zijn werk kenmerken de voormalige eenmanszaak en hebben ertoe bijgedragen dat het een van de grootste fabrikanten van fietsschoenen ter wereld is geworden. Tegelijkertijd heeft Northwave het plezier in fietsen nooit uit het oog verloren en ondersteunt jonge aspirant-wielrenners op de best mogelijke manier met haar wielerkleding op hun weg naar de wereldtop.