NORTHWAVE

Fietsschoenen en fietskleding voor professionals en hobbyfietsers

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

136 zoekresultaten

In de wielerwereld is het Italiaanse merk Northwave bekend vanwege de hoogwaardige wielerschoenen en constant doorontwikkelde wielerkleding. Kleding die met een knipoog zijn eigen stijl vertegenwoordigt en als trendsetter in de wielersport de toon zet. De firma Northwave biedt diverse kledingstukken aan zoals fietsbroeken, fietsjassen, jerseys, fietshandschoenen, sjaals en race- en MTB-schoenen. Het recept van Northwave om met nieuwe technologieën en innovatieve designs op de wensen van de klant in te gaan, ondersteunt het motto van de firma: ‘Hoe goed iets ook is, het gaat altijd nog beter’.

Fietsschoenen van Northwave – fraai en comfortabel  
Wat betreft fietsschoenen volgt de firma Northwave trouw zijn doel schoenen te maken die prettig en comfortabel zitten. Dankzij de nieuwste technologieën en materialen die bij de productie worden toegepast, worden fietsers ondersteunt bij hun pogen in de wielersport goede prestaties neer te zetten. Met de productie van fietskleding combineert de firma Northwave innovatieve functies met een tijdovereenkomstige stijl en zet daarom een trendy toon in de wielersport.

Wielersport met Northwave – wielerkleding met karakter  
Met de oprichting van een schoenwinkel in Montebelluna, Italië, aan het begin van de jaren ’80 van de 20e eeuw begon Gianni Piva de geschiedenis van de firma Northwave. De passie voor de wielersport, de creativiteit bij de ontwikkeling van fietsschoenen en het enthousiasme voor zijn werk, kenmerken het karakter van de voormalige eenmanszaak en maakten het tot een van de grootste producenten van fietsschoenen ter wereld. Plezier in het fietsen heeft Northwave echter nooit uit het oog verloren en de firma ondersteunt zo goed mogelijk jonge, ambitieuze wielersporters met wielerkleding op weg naar de wereldtop.