OAKLEY

Sportartikelen voor modieuze sporters

Kleding

Tegenwoordig behoren zonne- en skibrillen evenals horloges, hoodies, sweatjacks, T-shirts, mutsen, sjaals, rugzakken, schoenen en vele andere artikelen tot het Oakley productaanbod dat zeer populair is bij modieuze wielersporters. Hierbij legde het bedrijf Oakley in 1975 met zijn oprichter Jim Jannard de basis die aanvankelijk niet op het gebied van de wielersport lag. Want aan de vervaardiging van wielersportkleding werd op dat moment nog niet gedacht en niet de wielersport, maar de motorcrosssport profiteert van een nieuw product: een motorcross-greep, die ergonomischer is en dankzij het nieuwe materiaal Unobtainium meer grip biedt dan alles wat er daarvoor beschikbaar was. Aan het begin van de jaren 1980 produceerde Oakley vervolgens de eerste beschermende brillen en concentreerde zich in de periode daarna steeds meer op de vervaardiging van zonnebrillen voor de wielersport.
 
Sportartikelen Oakley – van sportbrillen tot fietskleding  
Speciaal voor de wielersport biedt de sportartikelfabrikant Oakley zijn klanten een breed productassortiment. In de mountainbikesector volgen goggles voor dirt en snow, daarbij ontwikkelt het bedrijf Oakley tot op de dag van vandaag een unieke keur aan sportbrillen, zonnebrillen, optische brillen en brillenaccessoires. Topatleten zoals wielersporters of MTB-rijders profiteren van de superieure eigenschappen van de HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®)-technologie. In 1999 volgt van de firma Oakley de eerste sportkledingcollectie. De fietskleding met textielproducten zoals bikeshirts, fietsbroeken, broeken en nog veel meer, is vandaag de dag met name in de high-functionality- en lifestyle-sector zeer populair.

Sportartikelen Oakley – een sportartikelfabrikant met combinatievermogen
De sportartikelfabrikant Oakley, met zetels in Zuid-Californië en Hertfordshire in Groot-Brittanië, heeft zich met zijn uitzonderlijke merken ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevend bedrijf. De firma laat zich steeds weer inspireren bij de vervaardiging van zijn sportartikelen en profiteert van impulsen uit de sport, de wetenschap en de kunst. Zo plaatst Oakley met zijn wielersportkleding regelmatig nieuwe accenten en stelt voor sporters en professionele fietsers uitgebreide sportaccessoires ter beschikking.