•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

odlo
Functioneel sportondergoed: Odlo

Net zo belangrijk als een fiets is de wielerkleding voor amateurfietsers en profwielrenners. De firma Odlo is de uitvinder van functioneel ondergoed in de sport. Odlo is tegenwoordig Europees marktleider op het gebied van functionele sportkleding. Fietsers uit de hele wereld weten hoe belangrijk perfect zittend ondergoed is op de fiets. Fietskleding is alleen comfortabel en voelt goed aan op de huid als het op alle plekken goed is afgewerkt en er geen drukplekken of wrijving ontstaan. Het functionele ondergoed van Odlo voldoet bovendien aan de wensen van fietsers die ook bij slecht weer buiten trainen. 
 
Sportieve, functionele kleding voor dames en heren 
Functionele kleding moet vooral een ding doen: functioneren. Odlo, de fabrikant van functionele fietskleding, produceert bikeshirt, shorts, broeken en jerseys die aan hoge eisen voldoen. Voor goede resultaten op de race- en wielerparcours overal ter wereld heeft Odlo enorm veel handige artikelen in zijn assortiment die zowel mannen als vrouwen er altijd goed uit laten zien. Voor beide geslachten heeft Odlo functionele kleding ontworpen die fietsers begeleidt bij het behalen van goede resultaten. Het draagcomfort is bij elk kledingstuk van doorslaggevend belang. En daarom wordt elk artikel meerdere malen door een team van materiaalonderzoekers en fietsers gecontroleerd en getest voordat het in de verkoop komt. 

Bij alle weersomstandigheden: fietskleding van Odlo past zich aan 
Profrenners kunnen tijdens een wedstrijd geen rekening houden met het weer. Daarom is de juiste kleding voor het weertype zo belangrijk voor sporters. De kleding moet functioneel doordacht en afgewerkt zijn. Alleen zo kan de sporter optimaal zijn doel bereiken. Odlo functioneel ondergoed is daarom bij alle weersomstandigheden een goede keuze. Als je Odlo ondergoed draagt, is het irrelevant of de zon schijnt, het flink regent of de wind je om de oren blaast. De Odlo technologie zit vol innovatie zodat de fietser met een aangename temperatuur op de huid zijn tochten of wedstrijden kan starten en tot een succesvol einde kan brengen.

EVOLUTION BLACKCOMB

Het EVOLUTION BLACKCOMB materiaal is gemaakt van een hoog aandeel aan geryceld polyester. Daardoor is het niet alleen duurzaam geproduceerd, maar ook ademend, sneldrogend en antibacterieel.