Oelzeuch

het hoogwaardige smeermiddel voor de fietsketting

Fietsaccessoires

  • Sorteren:

1 zoekresultaten

OELZEUCH, een merk van ATLANTIC Mineralölwerk GmbH, biedt je met de hoogwaardige kettingfluid een effectief smeermiddel bij alle weersomstandigheden ter bescherming van de fietsketting. Zowel ambitieuze hobbyfietsers als professionals vertrouwen bij het dagelijks gebruik op de volsynthetische kettingolie. Hierbij doet het er niet toe of je onderweg bent in een stoffige omgeving of wanneer het enorm nat is, want de kettingfluid biedt je langdurig een stabiele smeerlaag die niet plakt.

Veelzijdig ATLANTIC productprogramma voor reiniging, verzorging en nog veel meer
Naast de speciale OELZEUCH smeerstof biedt het ATLANTIC productprogramma meer dan 30 verschillende producten voor reiniging, verzorging, conservering en smering van fietsonderdelen aan. Hierbij reikt het assortiment van fietspoetsmiddelen via allround-fietsreinigers tot aan briljantvet, reinigingsdoekjes en kettingspray. Zo is er voor nagenoeg iedere toepassing het passende product beschikbaar. Het bedrijf ATLANTIC benadrukt steeds weer dat bij de vervaardiging van OELZEUCH en alle overige producten uitsluitend goede oliën en grondstoffen worden verwerkt.

Kwaliteitsproducten – made in Germany
Voor ATLANTIC is het van belang dat de producten in Duitsland worden ontwikkeld en vervaardigd. Hierbij concentreert het bedrijf zich ook steeds weer op de directe uitwisseling van ervaringen met hobbyfietsers en wielerprofessionals, want pas door deze permanente communicatie met de gebruikers acht de fabrikant zich in staat om de producten passend en goed functionerend te vervaardigen. Op die manier zal ATLANTIC zich ook in de toekomst altijd op de behoeften van de doelgroep blijven oriënteren.