Duurzame en waterdichte outdooruitrusting voor jouw avonturen – op de fiets, op reis, outdoor of in de stad.

Avontuur staat centraal in de ORTLIEB-wereld, op de fiets, in de wildernis of in de stadsjungle. De missie is duidelijk: Wat voor weer het ook is, ORTLIEB biedt betrouwbare, duurzame uitrusting en innovatieve oplossingen voor elk avontuur. Met meer dan vier decennia ervaring in de ontwikkeling van waterdichte apparatuur zet ORTLIEB de norm in de branche. Het merk staat wereldwijd bekend om robuuste en repareerbare fietstassen, rugzakken en reistassen en staat voor eerlijke kwaliteit en duurzaamheid in de outdoorsector. Hoewel ORTLIEB tassen gemaakt zijn voor reizen over de hele wereld, richt het bedrijf zich bij de ontwikkeling en productie bewust op korte leveringsroutes. Alle producten worden vervaardigd in de buurt van Nürnburg, in Heilsbronn. ‘Made in Germany’ is daarom meer dan alleen een slogan voor ORTLIEB.

ORTLIEB - Een merk voor echte avonturiers en iedereen die op zijn uitrusting wil kunnen vertrouwen, waar de reis ook heen gaat en welke uitdagingen hij ook moet aangaan.

Built to endure.

ORTLIEB wil dat elk product een lange levensduur heeft en te repareren is. Er zit vijf jaar garantie op het hele assortiment en reserveonderdelen zijn ook verkrijgbaar tot minstens 10 jaar nadat een onderdeel uit productie is genomen. Het klantenserviceteam is zeer goed geschoold op het gebied van reparaties en wijzigingen en voert elk jaar meer dan 18000 reparaties uit. Vind tassen en rugzakken voor je levenslange avonturen!

Ontdek onze touringproducten
Ortlieb Content Image Position 02 Waterproof jpg

Waterproof.

Bijna alle producten worden geproduceerd met behulp van hoogfrequent lastechnologie. Dit maakt ORTLIEB – in tegenstelling tot genaaide of gelijmde producten – de absolute outdoorkampioen. De gelaste producten kunnen tegen weer en wind en houden je zelfs in de stromende regen droog of houden stof, zand en dergelijke uit de buurt van je bagage.

Vind jouw bikepacking tassen
Ortlieb content image Position 03 Made in Germany jpg

Made in Germany.

Het merk produceert al sinds de oprichting in 1982 in Duitsland en besteedt aandacht aan eerlijke arbeidsomstandigheden. De productie in Heilsbronn heeft alles onder één dak. Hierdoor kunnen processen worden geoptimaliseerd, emissies worden verminderd en een hoge kwaliteitsbelofte worden gegarandeerd.

Onze rugzakken