Park Tool

Kwalitatief hoogwaardig fietsgereedschap voor professionals en hobbymonteurs

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

85 zoekresultaten

Park Tool Bike gereedschap maakt het verschil als het gaat om fietsreparaties op hoog niveau. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan artikelen voor fietsonderhoud en -reparaties. Hiermee help je elke fiets weer snel de weg op. Denk aan spaaksleutels, bandenpleisters, reinigingsborstels, maar ook een boek waarin de e.e.a. beschreven wordt. De producten van Park Tool worden over de hele wereld gebruikt, niet in de laatste plaats vanwege de hoge kwaliteit en functionaliteit. Als je fiets kapot is of vakkundig onderhoud en vakkundige reiniging gevraagd is, biedt Park Tool uitkomst.

Wielersport met Park Tool – de producten voor fietsreparaties
Voor het inkorten van een carbon vorkbuis, carbon zadelpen of een ander carbon onderdeel, maken de profs vaak gebruik van een Park Tool zaagblad. Als tijdens het fietsen een band beschadigd raakt, door een scheur of schuurplek, kunnen de Park Tool bandenpleisters uitkomst bieden. Ze zijn zelfklevend en worden aan de binnenkant van de defecte plek geplakt. De tocht kan dan voortgezet worden. Wielerprofs en hobbyisten over de hele wereld gebruiken het Park Tool gereedschap waarmee ze fietsonderdelen professioneel en betrouwbaar kunnen onderhouden.

Fietsonderhoud met Park Tool voor veiligheid in de wielersport
Park Tool biedt uiteenlopende fietsgereedschappen aan zoals een remschijfrichter, beugelzaag, werkplaatshamer en zelfs een inklapbaar zakmes. Maar er is ook Park Tool montagevet om bijv. slijtage aan een schroefdraad te voorkomen. Het effectieve vet reduceert wrijving en verlengt de levensduur maar is ook geschikt voor de montage van crankstellen, lagercups en balhoofdstellen. Slijtage door corrosie wordt voorkomen. Ook pizzasnijders in fietsdesign, barbecuebestek, remcilinderbevestigingsklemmen en conussleutels worden aangeboden. Zowel profs als hobbyrenners vinden bij Park Tool alles wat hun fiets veilig op de weg brengt.