Pirelli

Performance fietsbanden uit Italië

Fietsonderdelen

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

De wereldberoemde bandenfabrikant PIRELLI werd in 1872 in Milaan opgericht door Giovanni Battista Pirelli en produceerde aanvankelijk banden voor koetsen. De ervaring van de traditionele bandenfabrikant gaat terug tot de oorsprong van de fiets, de vélocipède, waarvoor PIRELLI al in 1894 banden produceerde.

PIRELLI begon in 1901 ook met de productie van autobanden en breidde wereldwijd uit. Slechts acht jaar later stapte PIRELLI in de autosport en heeft nu meer dan honderd jaar ervaring in de autosport. Na twee jaar van ontwerpen van de nieuwe, high-performance banden, past PIRELLI nu eindelijk deze ervaring toe op de fietsindustrie.

De producten van de Chinese bandenfabrikant uit Milaan zijn gebaseerd op meer dan 100 jaar ervaring. Dit resulteert in hoogwaardige banden voor auto's, motoren en fietsen. Als een van de toonaangevende internationale bedrijven op het gebied van premium- en prestigebanden biedt Pirelli een bijzonder groot assortiment Pirelli-fietsbanden voor uiteenlopende weers- en bodemomstandigheden. Het doel van Pirelli fietsbanden is altijd ideale rijprestaties, duurzame kwaliteit en milieuvriendelijkheid.