Pletscher

Bagagedragers met een modern design

Fietsonderdelen

Wie boodschappen, bagage of zijn kind op de fiets wil meenemen, heeft daarvoor de passende spullen nodig. Het is belangrijk dat alles op de fiets veilig bevestigd kan worden zodat het in het verkeer niet tot ongelukken komt. De firma Pletscher heeft bagagedragers die aan deze eisen voldoen. Kwaliteit is bij alle wielerproducten een centraal thema. De artikelen zijn zuiver afgewerkt zodat een lange levensduur is gewaarborgd en het materiaal is robuust. Dankzij de stabiele aard kunnen de modellen veel dragen, Ze hebben een modern design en een aanspekende functionaliteit. Ook zware spullen transporteer je probleemloos.

Wielersportproducten van Pletscher voor al je fietstochten   
Pletscher komt uit Zwitserland en werd in 1919 opgericht. Aangezien het bedrijf in de aluminiumbranche actief is, zijn alle artikelen van dit materiaal gemaakt. Eenmaal gemonteerd kunnen de bagagedragers heel eenvoudig en comfortabel weer gedemonteerd worden als je ze niet gebruikt. Na de eerste montage heb je daar geen gereedschap meer voor nodig. Door een adapter is de bevestiging van kinderzitjes uiterst eenvoudig. Het lage gewicht van de bagagedragers is erg praktisch. Regen, wind of hagel: de producten van Pletscher gaan lang mee en maken het mogelijk lange fietstochten te maken.

Fietsstandaards van Pletscher voor het stabiel stallen van fietsen op alle ondergronden  
De verschillende modellen zijn gemaakt van aluminium. Ze zijn in hoogte verstelbaar en voor verschillende maten fietsen te gebruiken. Een grote standvoet maakt stabiel stallen op alle ondergronden mogelijk. Er zijn bracketstandaards en achtervorkstandaards van het Zwitserse bedrijf. De tweebenige standaards zorgen voor extra veiligheid. De aluminium producten zijn gemaakt voor fietsers die graag met bagage onderweg zijn en hun bestemming veilig willen bereiken. De stabiele standaards zorgen ervoor dat als je eenmaal aangekomen bent, je de fiets veilig kunt stallen.