Protect lives and reduce the consequences of accidents

POC is een toonaangevend Zweeds bedrijf dat helmen, brillen, lichaamsbescherming, kleding en accessoires maakt, met een duidelijke missie: "Levens beschermen en de gevolgen van ongevallen beperken – voor sporters of iedereen die geïnspireerd is om zelf een sporter te zijn."
03_POC_1360x970

POC’s Whole Helmet concept™

Wetenschappelijke vooruitgang blijft de complexiteit en de rol van de hersenen aantonen. Het staat centraal in ons welzijn. Daarom heeft POC een uniek Whole Helmet Concept™ ontwikkeld voor het ontwikkelen en testen van helmen, waarbij elk onderdeel, elke vorm en elk materiaal is ontworpen om samen te werken. Het geheel is groter dan de som der delen en het POC Whole Helmet Concept™ met innovatieve materialen, geïntegreerde elektronica en geoptimaliseerde details is ontworpen om een helm te laten werken voor, tijdens en na een impact om ons te helpen de veiligheid te vergroten.

poc_bildtext1
poc_bildtext2
poc_bildtext3
poc_bildtext4
poc_bildtext5
poc_bildtext6

BIJ DE STORM WEGRIJDEN

Aanpassing is de sleutel tot overleven. Hoe uitdagend de omstandigheden ook mogen zijn – als je veilig, droog en comfortabel onderweg bent, komt je altijd verder. En je kunt ook nog eens van je fietstocht genieten. Door de combinatie van variabele isolatie en uitgebreide bescherming zijn deze producten perfect om de tegenwind in een veranderlijk seizoen te trotseren. Ademend vermogen, zichtbaarheid en draagbaarheid zijn cruciaal als je de straten gaat veroveren in onvoorspelbaar weer.