Polar
Pioneer of wearable sports technology

Word actief: maak een dagelijks fitnessprogramma van jouw dagelijkse activiteiten en verbeter jouw performance met de ondersteuning en jarenlange ervaring van Polar. Gebruik de nauwkeurige gegevens van de verschillende modellen om jouw prestaties te optimaliseren. Jouw fitnessprogramma wordt tot een succes met de complete en gratis coachingsystemen van Polar. Kom in beweging en bereik jouw doelen: met de wearables en de bijbehorende fitness-app van Polar.

Pro
Training voor ambitieuze sporters

Jij bent een winnaar. Daarom weet je: zonder een doelgerichte training lukt het niet. Om jouw prestaties te optimaliseren heb je nauwkeurige trainingsdata nodig. Polar ondersteunt al lang succesvolle sporters en topatleten. Net als zij dagen we ons zelf elke dag weer uit. Alleen zo lukt het Polar bovenaan te staan als het om nauwkeurige en innovatieve trainingstechnologieën gaat.

Lifestyle Training tijdens het dagelijks leven

Je weet: regelmatig beweging is goed voor je. Maar het valt soms tegen dat altijd in praktijk te brengen. Onze producten motiveren jou om op het juiste moment aan je fitheid te werken. De Polar A370 is de perfecte begeleider tijdens je dagelijkse activiteiten: met de intelligente 24/7 hartslagmeting aan je pols registreert hij jouw hartslag op momenten waarop jouw activiteit niet aan de hand van beweging kan worden vastgesteld, bijvoorbeeld tijdens het fietsen of wandelen.

Smartwatch De alleskunner

Maakt twee uit één – het beste uit twee werelden voor een moderne, actieve levensstijl. De Polar M600 combineert alle voordelen van Google Android Wear met de Polar trainingsfuncties en -analyses. Met een accuduur van max. 48 uur, waterdicht gorillaglas en een extra armband bewijst het horloge in elke situatie zijn waarde.