Powerbar

Jouw dagelijkse portie power in sport en dagelijks leven

Powerbar – Evolving mindsets

Met koolhydraat- en eiwitproducten ondersteunt Powerbar alle sporters die meer willen bereiken en bereid zijn daarvoor hun grenzen te verleggen. Onze missie is uitmuntendheid te combineren met verantwoordelijkheid en performance toegankelijk te maken voor iedereen.
Bild Text Element jpg

Sportvoeding voor succes

Sport en voeding horen gewoon bij elkaar. Want zonder de juiste sportvoeding zijn topprestaties niet eens mogelijk. Ongeacht of je een profsporter of een fitnesssporter bent, de voeding die wij tot ons nemen heeft een doorslaggevende invloed op ons welzijn, onze lichamelijke conditie en ook op het herstel na het sporten. Juist daarom beginnen en eindigen trainingen en wedstrijden voor sporters altijd in de keuken.

Ontdek Powerbar – de Boost voor jouw performance

Bild Element 2 png

Powerbar gaat plasticvrij!

Onze laatste innovatie: Een milieuvriendelijk plasticvrij alternatief in de vorm van een 100% tuin composteerbare folie, ontwikkeld samen met onze partner RePAQ®. Dit zero waste materiaal is vrij van vervuilende stoffen en wordt weer onderdeel van de natuurlijke cyclus zonder ons milieu te schaden. Onze nieuwe TRUE Range producten en Protein Soft Layer reep dragen dit duurzame en recycleerbare alternatief omdat: Dit is hoe performance vandaag de dag werkt!