Bandenplakmateriaal voor professionele en snelle reparaties van jouw fiets

Fietsaccessoires

De firma REMA Tip Top is een internationaal bekende producent van artikelen voor fietsonderhoud en fietsreparaties. Met een divers aanbod aan bandenplakmateriaal biedt het bedrijf een basis voor de reparatie van citybikes, mountainbikers, racefietsen enz. De firma werd in 1937 opgericht en heeft het assortiment telkens uitgebreid. Tegenwoordig worden er producten aangeboden om gaten in verschillende maten professioneel, snel en veilig te repareren. De REMA Tip Top producten zijn het resultaat van innovatieve plaktechniek en speciale rubbermixen – een beschadigde band is zo in een handomdraai weer klaar voor gebruik.

Fietsreparaties met REMA Tip Top – Wieleraccessoires om altijd bij de hand te hebben
Van het merk REMA Tip Top zijn er ventieldopjes, bandenplakmateriaal, reparatiesets, handreinigers, vulkaniseeroplossingen en bandenpleisters. Als internationaal bekende producent voor bandenplakmateriaal staat de firma erom bekend voor alle soorten fietsreparaties de juiste producten te hebben. Met een reparatieset heb je alle belangrijke onderdelen direct tot je beschikking. Met de REMA Tip Top handreinigers zijn vieze handen snel weer schoon, en dat zonder water.

Bandenpleisters van REMA Tip Top – Milieuvriendelijk geproduceerde producten
Glas, scherven spijkers, steentjes en gaten in de weg kunnen een band beschadigen. Als een band eenmaal een gat heeft, kun je hem REMA Tip Top bandenpleisters weer repareren. Draadbanden kunnen na de reparatie met dezelfde kwaliteit verder gebruikt worden. Ook voor onderweg zijn bandenpleisters erg handig. Zowel hobbyisten als profs gebruiken de REMA Tip Top producten. Vulkaniseeroplossingen uit kleine, praktische tubes worden om het gat aangebracht om het effectief dicht te maken. Bandenpleisters zijn er in verschillende maten. Met ventielverwijderaars zijn defecte fietsventielen in een handomdraai gedemonteerd.