REVER

Fietsonderdelen

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Wegrijden en niet over de remmen na hoeven denken – dat is precies wat de Amerikaanse fietsremspecialist Rever voor ogen heeft. En ook dat blijkt heel zelfbewust uit de naam van het bedrijf: Rever is een combinatie van de Engelse woorden ‘ride’ en ‘ever’. Aan verplichte pauzes heeft bewust niemand gedacht tijdens deze voortdurende rit.

Als het om fietsremmen gaat, gaat Rever voor langdurige kwaliteit en die moet bovendien eenvoudig te bedienen zijn. Het lange fijntunen van de remmen behoort op die manier tot het verleden, omdat deze volledig op de eisen van weg- en cyclocrossrenners zijn afgestemd. Voor renners betekent dit wegrijden en genieten om de eenvoud en de uitstekend eigenschappen van de Rever-remmen te ervaren.

Zelfs het aansluitende onderhoud van de Rever-remmen na intensieve downhill tochten of snelle tochten door de modder is dankzij een doordacht constructie snel gedaan. Wat aan het einde telt is de overtuigende race performance – heel eenvoudig zonder compromissen en optimale prestaties.