Rixen & Kaul

Fietsmanden en rugzakken

Fietsaccessoires

  • Sorteren:

3 zoekresultaten

Wie met zijn fiets niet alleen door het mooie landschap wil rijden, maar ook zijn bagage eenvoudig, veilig en snel wil opbergen, vindt bij het merk voor fietsaccessoires Rixen & Kaul een partner met artikelen van hoge kwaliteit. Tot het assortiment van het bedrijf behoren o.a. stuurtassen, stuurmanden, fietsmanden en comfortabele rugzakken. Rixen & Kaul biedt schroefverbindingen aan zodat alles goed bevestigd kan worden en je boodschappen veilig getransporteerd kunnen worden. Ook heeft het bedrijf snelbevestigingsoplossingen voor de fiets en worden onder de naam KLICKfix adapters verkocht die de transport van diverse objecten vereenvoudigen.

Fietsproducten van Rixen & Kaul, echte lichtgewichten, fietsmanden van aluminium
Een vroege uitvinding van Rixen & Kaul is tegenwoordig vanzelfsprekend voor fietsers die hun spaken willen spannen. Hiervoor wordt de spaaksleutel met de naam SPOKEY gebruikt. Onder het merk KLICKfix verkoopt Rixen & Kaul tegenwoordig diverse zeer handige onderdelen. Zo kan de fietsmand op 365 dagen per jaar gebruikt worden. De mand is van aluminium en een echt lichtgewicht. Meerdere kilo’s transporteer je zo praktisch en veilig. De KLICKfix rugzakken met vele praktische vakken en functies zijn net zo goed en functioneel. Alle onderdelen zijn ‚Made in Germany‘. Zowel de ontwikkeling als de productie vindt in Duitsland plaats.

Fietsrugzakken van Rixen & Kaul, wieleraccessoires met onderscheidingen op het gebied van design
Als gepassioneerde fietsers kennen de medewerkers de behoeftes van hun klanten. Zo zijn de producten van Rixen & Kaul het resultaat van eigen ervaringen en wensen. Want wat op de fiets bevestigd moet worden, moet veilig bevestigd worden. Met de adaptersystemen en onderdelen van KLICKfix is een oplossing ontwikkeld waarop velen tegenwoordig terug kunnen grijpen. Tegenwoordig vind je de onderdelen van het bedrijf op veel fietsen. Een lange levensduur wordt gegarandeerd. Onderscheidingen op het gebied van design geven de kwaliteit van de producten aan.