ROECKL SPORTS

goed beschermd tot in de vingertoppen

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

34 zoekresultaten

Roeckl Sports is een wereldwijd opererend familiebedrijf met zetel in München, dat zich sinds 1939 heeft gespecialiseerd in de vervaardiging van handschoenen voor de wielersport, langlauf/biatlon, ski alpin, nordic walking en voor de sector multisport/outdoor. Voor perfect zittende wielersporthandschoenen werkt het bedrijf Roeckl Sports samen met topatleten en sportgeneeskundigen en combineert deze informatie in producten die wielersporters door design en functionaliteit overtuigen. Aan de wielersport levert de sporthandschoenenfabrikant Roeckl handschoenen met hoge kwaliteitskenmerken. Zij het unisex, korte of lange vingers, zij het voor heren, dames of kinderen, voor de zomer of de winter: Roeckl is voor vele fietsers altijd een goede keuze.
 
Wielersporthandschoenen Roeckl – moderne standaards en productietechnologieën
In 1972 vormt de ontwikkeling van een nieuw handschoendessin (“patented cut”) het startschot voor de Roeckl sporthandschoenen die onder bikers tegenwoordig zeer populair zijn. Hierbij stelt Roeckl Sports voor zijn wielersporthandschoenen materialen ter beschikking volgens moderne standaards en productietechnologieën die voldoen aan de actuele stand van de techniek. Wat met name in de winter van belang is, is de pasvorm en het draagcomfort van de handschoenen. In de sector unisex zijn er beginnersmodellen en topmodellen voor fietsers die afgestemd zijn op de handvorm en anatomie van dames en heren. Daarnaast zijn er speciale winterfietshandschoenen voor dames en kinderen. Extra warm zijn bijzonder goed gevoerde modellen voor de dameshand en de herenhand. Kwaliteitskenmerk zoals COMFORT-INNOVATION, ERGONOMIC CUT, ROECK-TEX, ROECK-GRIP, HYPER DURABILITY, MICRO-AIR of bijvoorbeeld technogel, coldblack bieden de allerhoogste kwaliteit gedurende het koude jaargetijde. De materialen met goede grip voor de handschoenmodellen in de wielersport zijn bijzonder soepel, ademend, robuust en luchtdoorlatend en in de wasmachine te wassen.

Wielersporthandschoenen van Roeckl – de ideale begeleiders in de wielersport
Voor de zomer heeft Roeckl Sports eveneens diverse fietshandschoenmodellen ontwikkeld. Deze high-tech handschoenen onderscheiden zich bijvoorbeeld doordat ze beschermen tegen belastingen door druk en trillingen. Bovendien ventileren de producten handrug en handpalm, hebben ze een goede grip op het stuur en zijn ze aangenaam te dragen. Handschoenen met korte en lange vingers zijn er van het beginnersmodel tot aan het topmodel. De dessins zijn aangepast aan de vorm, grootte en anatomie van de handen, waarbij het er niet toe doet of het om mannen of vrouwen gaat. Kinder-fietshandschoenen voor de zomer zijn er met een bijzonder design en met een op kinderhanden afgestemde pasvorm. Voor de dames zijn er modieuze modellen, zeer sportieve handschoenen en technische varianten. Verdere kwaliteitskenmerken van de Roeckl fietshandschoenen zijn: ademende MICRO-AIR, naadloze duimboogpadding COMFORT-INNOVATION, licht en luchtdoorlatend, PULL OFF SYSTEM om de handschoenen gemakkelijk uit te kunnen trekken.