RST

Expertise voor de wielerwereld

Fietsonderdelen

RST is specialist voor het design de productie van verende voorvorken die in verschillende fietsdisciplines gebruikt worden. Fietsvoorvorken met een uiterst goede vering zijn er voor mountainbikes, maar ook voor het gebruik in de stad maakt de firma voorvorken. De naam van de producent staat voor de hoge eisen aan de productie van technologisch hoogwaardige veringssystemen die snel werken. RST is de afkorting voor deze kwaliteitsgarantie: Rapid Suspension Technologie. Op het gebied van verende voorvorken voor mountainbikes behoort RST tegenwoordig tot de marktleiders in de bikescene. De RST verende voorvorken worden wereldwijd gebruikt om elke mountainbike van optimale verende eigenschappen te voorzien.

RST mountainbikeproducten – expertise voor de wielersport
RST werkt al sinds 1990 aan de ontwikkeling en productie van zeer goed verende voorvorken. Met intussen 25 jaar ervaring in de productie heeft de firma tegenwoordig de beschikking over veel vakkennis. De ervaring en de technische kennis stromen in de ontwikkeling van nieuwe modellen zodat mountainbikers wereldwijd met hun fiets elke uitdaging in onherbergzaam terrein aan kunnen gaan. De RST voorvorken zijn wat opbouw, vering, demping, veerweg, uitvoering, gewicht en afmetingen gericht op zeer goede prestaties. Er zijn RST modellen met aluminium vorkkroon, stalen veer en hydraulische demping. Speciaal voor dirtgebruik heeft de fabrikant vorken die goede handling, grip en zuivere vering garanderen. De veerweg is aan deze eisen aangepast.

Accessoires van RST – hoogwaardige producten voor fietsen
Ook voor stadsfietsen heeft RST modellen die dagelijkse ritten met de fiets nog comfortabeler maken. De RST city-voorvork is op het asfalt onderweg. Het rijden met een stadsfiets met verende voorvork is comfortabeler en oneffenheden op de weg worden opgevangen. De lengte van de veerweg maakt het ook mogelijk door het terrein te rijden. Naast voorvorken heeft RST ook vorkbuizen in het assortiment. Er zijn modellen met verschillende lengtes, aangepast aan de lengte van de schroefdraad.