RUDY PROJECT

Jouw sportbrillen- en helmspecialist uit Italië

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

13 zoekresultaten

RUDY PROJECT – Si! Deze brillen en helmen glanzen niet alleen in de zon maar overtuigen door techniek en design
RUDY PROJECT produceert sinds de oprichting in 1985 door designer Rudy Barbazza brillen en helmen speciaal voor wielersporters.

Sportbrillen 100% made in Italy
Om aan de hoge eisen van de wielerwereld te voldoen, sluit RUDY PROJECT met zijn producten wat betreft design, veiligheid en ergonomie geen compromissen.

Doordachte designs met een individueel accent
Es ist der unverwechselbare Charme des verspielten italienischen Designs der Brillen, welche RUDY PROJECT ausmachen. Jede einzelne verbindet technologischen Fortschritt mit einem ästhetischen Design. Technik und Design sind hier eins.

Hoogwaardige materialen voor jouw ogen
De keuze voor het materiaal garandeert een lange gebruiksduur. Er worden uitsluitend hoogwaardige kunststoffen en metalen gebruikt. Veiligheid en betrouwbaarheid maken jouw RUDY PROJECT bril tot een trouwe partner op de fiets.

Extra comfort en een goede uitrusting
Een lichte constructie, instelbare neusbruggen en uiteinden van de pootjes. De RUDY PROJECT brillen zijn eenvoudig aan te passen en bieden veel draagcomfort. Ook voor de glazen hecht de firma waarde aan hoogwaardige producten van de modernste materialen. Zo worden jouw ogen beschermd tegen schadelijk licht en externe invloeden. Meegeleverd wordt altijd een praktische etui als bescherming voor je bril en de reserveglazen. De brillen van RUDY PROJECT zijn ook geschikt voor optische lenzen.