SealSkinz

Weerbestendige kleding voor op de fiets

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

17 zoekresultaten

Fietssokken, handschoenen en overschoenen voor wie hoge eisen stelt
De producten van SEALSKINZ zijn ideaal voor wielrenners die bij alle weersomstandigheden goede resultaten neer willen zetten. Het voorbeeld voor de functionaliteit van de artikelen komt uit de natuur. Seal is Engels voor zeeleeuw. In de natuur zijn deze dieren geschapen voor een leven met vocht en in het water. De fietsproducten van SEALSKINZ zijn uitgerust met een technologie die fietsers hun doel altijd droog laten bereiken. Desondanks beschikt de kleding door het materiaal en de verwerking over ademend vermogen. Van het merk met de zeeleeuwhuid zijn er o.a. handschoenen, sokken en mutsen in verschillende maten, pasvormen en designs.

Waterdicht, ademend, winddicht: wielersokken voor wie hoge eisen stelt   
De SEALSKINZ BIKING producten zijn op de wensen van wielrenners afgestemd die graag op het terrein onderweg zijn. Of het nu regent, je door kuilen of plassen rijdt: de sokken zijn zo verwerkt dat ze zowel 100% waterdicht en ademend zijn. Bovendien bieden de sokken veel draagcomfort en een perfecte pasvorm. Door de elastische boordjes die de sok op elke plek grip geeft, zit hij ideaal bij de zool, enkel en het scheenbeen. Indien de sokken onderweg nat worden, zorgt de merinowol voor een betrouwbare afvoer van vocht.

Licht en toch robuuste handschoenen voor alle weersomstandigheden  
Praktische allweather handschoenen of robuuste winterhandschoenen voor ritte bij koud en nat weer, in het terrein op de mountainbike of tijdens een city- of trekkingtocht: de SEALSKINZ BIKING handschoenen zijn bij weer en wind veelzijdig inzetbaat. De verwerking belooft een prettig draagcomfort, ook als het er stevig aan toegaat. Bescherming tegen wind en water is ook aan de orde. SEALSKINZ biedt zowel voor koude als warme dagen het juiste handschoenmodel. Flexibiliteit en draagcomfort zijn bij deze artikelen optimaal op elkaar afgestemd. Om goed te kunnen schakelen en remmen is er op de vingers een extra coating. Met enkele handschoenmodellen is voor brildragers slechts met één veeg een goed zicht mogelijk – door een speciaal materiaal op de duim..