Selle Royal

Als fietser altijd stevig in het zadel

Fietsonderdelen

De zadelproducent Selle Royal werd in 1956 in Italië opgericht en heeft zich sedertdien ontwikkeld tot een wereldwijd bekende leverancier van fietszadels. Zowel profs als amateur nemen het aanbod, dat gekenmerkt wordt door een hoogwaardig design en vooruitgang, van de Italiaanse firma dankbaar aan. Met hoogwaardige materialen, technologieën en wetenschappelijke inzichten van wielerexperts produceert Selle Royal zadels met aangename paddings en afmetingen zodat hobbyrenners en profs in nagenoeg elke situatie een ideale zithouding aan kunnen nemen.

Wielerproducten van Selle Royal – comfort tijdens het fietsen  
Voor de racefiets, mountainbike of citybike: Selle Royal biedt voor de verschillende sportieve eisen het passende zadel. Omdat elke fietser anders zit en de druk individueel op het zadel uitoefent, heeft Selle Royal zadels in vier verschillende categorieën ontwikkeld: sport, athletik, moderate en relaxed. Elke serie hout rekening met de verschillende contactpunten die een renner op zijn zadel heeft. Het resultaat is een comfortabele of sportieve houding zodat zithouding en houding van de wervelkolom bij elke fietstocht ideaal op elkaar worden afgestemd.

Zadeltassen van Selle Royal – handige en plaatsbesparende fietsaccessoires   
Selle Royal heeft bovendien ook zadeltassen in het aanbod die met een clipsysteem zeer plaatssparend direct onder het zadel kunnen worden aangebracht. Sportief, chique en functioneel: de Selle Royal Bag zadeltassen voor extra bergruimte voor gereedschap, een reserveband of andere kleinigheden.