Selle SMP

Italiaanse, hoogwaardige fietszadels voor heren en dames

Fietsonderdelen

Selle SMP is in 1947 opgericht in Padua door von Martino Padova. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door zijn zoons Franco en Maurizio. Het familiebedrijf produceert hoogwaardige, ergonomische fietszadels voor race- en triatlonfietsen, e-bikes en trekkingbikes – 100 % made in Italy.

Hoogwaardige zadels made in Italy
Selle SMP waardeert de Italiaanse ervaringen en vaardigheden van zijn medewerkers. Daarom zijn niet alleen de afdeling research en ontwikkeling in Italië ondergebracht, maar ook de volledig productie. Alle materialen, die voor de realisatie van de zadels gebruikt worden, komen uitsluitend uit Italië en worden door ook geproduceerd, gecontroleerd en verpakt. Selle SMP ontwikkelt in Italië. Selle SMP produceert in Italië. En Selle SMP verkoopt over de hele wereld.

Selle SMP – ‘designed on your body‘
Conform de filosofie ‘designed on your body‘ maakt Selle SMP ergonomische fietszadel met de nieuwste technologieën, innovaties en van een hoge kwaliteit. Van full carbon zadels tot zelfmodellerende gelinserts – de pasvorm en materialen worden constant verbeterd om de zadels nog beter op de anatomie aan te passen. Deze dorst naar continue verbetering en innovatie maakt zich betaald – de onderscheiden Selle SMP zadels zijn tegenwoordig niet alleen wereldwijd bekend, maar worden ook door de profs gebruikt tijdens de grote etappes.