•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

SIDI
Met prestaties, comfort en passie succes behalen

Kwaliteit, traditie, innovatie, stijl en comfort. Op het terrein of op de weg – Sidi overtuigt. Werelwijd vertrouwen fietsers op Sidi en zorgen ervoor dat de schoenen regelmatig op de podia van deze wereld vertegenwoordigd zijn.

De naam is afgeleid van de eerste lettergrepen van oprichter Dino Signori. Het merk is tegenwoordig bekend vanwege de hoogwaardige fietsschoenen. Wat Sidi bijzonder maakt, is vooral de kwaliteit, de balans tussen traditie en innovatie, stijl en comfort en natuurlijk de passie voor het wielrennen. Naast de uitstekende pasvorm en de hoog kwalitatieve verwerking belichaamt Sidi vooral een ding: innovatieve technologieën in alle prijscategorieën.

WOMEN en MEGA Last De ideale pasvorm voor elke voet

„Last“ duidt op de ‘leest’, dus de vorm van de voet waar de schoen voor gemaakt wordt. Sidi schoenen worden ontwikkeld voor een ideale pasvorm. Daarom biedt Sidi naast een standaard vorm ook speciale pasvormen aan voor vrouwen (‘WOMEN’) en brede voeten (‘MEGA’). De MEGA LAST biedt een optimale pasvorm voor de brede voet. De WOMEN Last is special gemaakt voor smallere voeten.

Eerste plaats voor Sidi KLANTENTESTS VAN DE MAGAZINES TOUR EN GRAN FONDO

Sidi overtuigt over de gehele lijn en is onderscheiden met de eerste plaats van de TOUR Readers’ Award in de categorie schoenen. Ook Gran Fondo Magazin hield een onderzoek onder haar lezers waarbij Sidi als „Best Brand 2017“ in de categorie „Riding Shoes“ werd gekozen.