•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

SIGMA SPORT GERMANY
FIETSCOMPUTERS, VERLICHTING EN WEARABLES

Consequent en doelgericht zet SIGMA SPORT de ervaring en competentie die men de afgelopen 35 jaar tijdens onderzoek en ontwikkeling heeft opgedaan in zijn producten om. De SIGMA SPORT producten zijn met enkele woorden te beschrijven: veilig, betrouwbaar, nauwkeurig en attractief geprijsd. Zowel hobby- als professionele sporters vinden tussen de fietscomputers, lampen en sporthorloges het passende equipment. De passie voor sport en beweging, de input van professionele sporters en de samenwerking met handelaren en klanten geven daarbij belangrijke impulsen.

Verlichtingssystemen – fietsverlichting voor een wielersport met weinig risico‘s
Conform het motto ‘zien en gezien worden’ biedt SIGMA SPORT fietsverlichting aan voor elke vorm van de wielersport. Een goede verlichting is tijdens het fietsen voor de eigen veiligheid uiterst belangrijk. Met de koplampen en achterlichten van Sigma staat veiligheid op de eerste plaats, zodat je niet alleen de weg verlicht, maar ook vooral op tijd gezien wordt. Verder biedt SPORT diverse helmlichten aan voor optimaal zicht, veiligheid en plezier tijdens nachtelijke ritten.

Fietscomputers – van instapmodellen tot professionele gps-computers
Een ander deel van SIGMA SPORT richt zich op elektronica voor de wielersport. Van instapmodellen voor breedtesporters – bijvoorbeeld de fietscomputer BC 5.16 van de Topline 2016 generatie, waarbij de functies tot het wezenlijk zijn gereduceerd – tot topmodellen met gps en uitgebreide functies – zoals de

ROX 11.0 GPS – staan de eisen van de gebruiker centraal. Met SIGMA CLOUD, het datacenter van de SIGMA LINK app biedt SIGMA Sport ook software aan om jouw trainingsdata altijd en overal ter beschikking te kunnen stellen.

WEARABLES
Een horloge zegt veel over de persoonlijkheid van degene die hem draagt. Als sportieve begeleider moet hij niet alleen bij je eigen stijl passen, maar ook aan jouw individuele eisen als trainingsbegeleider voldoen. Ook hier biedt SIGMA Sport van stopwatch tot horloge met hartslagmeting en activity tracking een omvangrijk aanbod aan sporthorloges.

Groter, smaller en met veel nieuwe features: de TOPLINE fietscomputers van SIGMA SPORT worden in 2016 opnieuw uitgebracht. Passend bij de look van de serie en uitgerust met vele extra functies en optionele accessoires. Van het compacte instapmodel BC 5.16 voor mensen die af en toe fietsen tot de BC 23.16 voor sportieve, ambitieuze fietsers biedt de TOPLINE 2016 voor iedereen een passende fietscomputer.

Een van de hoogtepunten valt direct op: veel display en weinig behuizing. Vergeleken met de oudere modellen is het display duidelijk groter en verticaal opgesteld voor betere weergavemogelijkheden en leesbaarheid. Het ergonomische design van de serie in chique zwart-wit past bij de moderne bedienconcepten. Het menu is intuïtief opgesteld, de houders zijn smaller en nieuw magneten zijn eenvoudiger te monteren. De sensoren zijn draaibaar voor een optimale verbinding.

De modellen BC 14.16, BC 16.16 en BC 23.16 kunnen met NFC (Near Field Communication) met een Android smartphone verbonden worden, installeer eerst de gratis SIGMA LINK app. Hiermee kun je instellingen wijzigen en gegevens analyseren. Gebruik SIGMA CLOUD voor een meer gedetailleerde analyse.