Sigma

Fietscomputers, verlichtingssystemen en professionele gps-trainingsapparaten met kaartnavigatie

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

93 zoekresultaten

Al ruim 40 jaar staat SIGMA SPORT voor competentie, kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van fietscomputers en verlichtingssystemen.
De producten van SIGMA SPORT zijn met enkele woorden te beschrijven: veilig, betrouwbaar, zeer nauwkeurig, eenvoudig in gebruik, attractief geprijsd. Van hobbyisten tot profs vindt een ieder tussen de producten het passende equipement.
Onderzoek en ontwikkeling, productie, handel of service: SIGMA SPORT legt de lat hoog en levert werkende producten. Het plezier aan de beweging brengt de klant mee.

Fahrradcomputers - van instapmodellen tot professionele gps-computers

De fietscomputer zijn perfect op de eisen van de gebruiker afgestemd. De wensen van de fietser staan centraal. Van instapmodellen uit de TOPLINE serie tot de trainingsapparaten voor de ambitieuze hobbyisten en profs uit de ROX serie.
Met de ROX 12.1 Evo presenteert SIGMA zijn nieuwste ontwikkeling op het gebied van de gps-fietscomputers. Naast bekende trainingsfuncties van de ROX serie biedt de ROX 12.1 Evo een navigatiesysteem dat zowel op de weg als offroad de beste routes aanbiedt. Hij registreert uitgebreide gegevens van elke rit en tilt je training naar een nieuw niveau.

De intuïtieve gps-fietscomputer is een fietsnavigatiesysteem voor iedereen die de wereld wil ontdekken. Het maakt niet uit of je over bosgrond, grind of asfalt wilt rijden: Met zijn veelzijdige kaartnavigatiefuncties vindt de fietscomputer de route voor je en helpt je veilig naar je bestemming. Maak draadloos verbinding via BLE met je SIGMA Ride app op je smartphone. 
De ROX 12.1 Evo is de perfecte partner, zelfs tijdens je e-biketochten. Hij kan gemakkelijk aan veel e-bikes worden gekoppeld.