Sigma

Fietscomputers, verlichting en wearables

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

96 zoekresultaten

Consequent en doelgericht zet SIGMA SPORT de ervaring en competentie die men de afgelopen 35 jaar tijdens onderzoek en ontwikkeling heeft opgedaan in zijn producten om. De SIGMA SPORT producten zijn met enkele woorden te beschrijven: veilig, betrouwbaar, nauwkeurig en attractief geprijsd. Zowel hobby- als professionele sporters vinden tussen de fietscomputers, lampen en sporthorloges het passende equipment. De passie voor sport en beweging, de input van professionele sporters en de samenwerking met handelaren en klanten geven daarbij belangrijke impulsen.

Verlichtingssystemen – fietsverlichting voor een wielersport met weinig risico‘s
Conform het motto ‘zien en gezien worden’ biedt SIGMA SPORT fietsverlichting aan voor elke vorm van de wielersport. Een goede verlichting is tijdens het fietsen voor de eigen veiligheid uiterst belangrijk. Met de koplampen en achterlichten van Sigma staat veiligheid op de eerste plaats, zodat je niet alleen de weg verlicht, maar ook vooral op tijd gezien wordt. Verder biedt SPORT diverse helmlichten aan voor optimaal zicht, veiligheid en plezier tijdens nachtelijke ritten.

Fietscomputers – van instapmodellen tot professionele gps-computers
Een ander deel van SIGMA SPORT richt zich op elektronica voor de wielersport. Van instapmodellen voor breedtesporters – bijvoorbeeld de fietscomputer BC 5.16 van de Topline 2016 generatie, waarbij de functies tot het wezenlijk zijn gereduceerd – tot topmodellen met gps en uitgebreide functies – zoals de

ROX 11.0 GPS – staan de eisen van de gebruiker centraal. Met SIGMA CLOUD, het datacenter van de SIGMA LINK app biedt SIGMA Sport ook software aan om jouw trainingsdata altijd en overal ter beschikking te kunnen stellen.

WEARABLES
Een horloge zegt veel over de persoonlijkheid van degene die hem draagt. Als sportieve begeleider moet hij niet alleen bij je eigen stijl passen, maar ook aan jouw individuele eisen als trainingsbegeleider voldoen. Ook hier biedt SIGMA Sport van stopwatch tot horloge met hartslagmeting en activity tracking een omvangrijk aanbod aan sporthorloges.