•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

SKS GERMANY
RIDE ON

Als een van de marktleiders op het gebied van fietstoebehoren zorgt SKS Germany er al bijna 100 jaar voor dat de wielen blijven draaien. De slogan Ride on! Wordt dag voor dag nieuw leven ingeblazen: op tempo komen, in het wiel blijven, doelstellingen bereiken. Met degelijke producten, innovatieve oplossingen en frisse ideeën. Het kwaliteitszegel "Made in Germany" weerspiegelt daarbij de hogen eisen aan kwaliteit, functionaliteit en design. In de eigen ontwikkelings- en constructieafdelingen worden de producten met veel ervaring en creativiteit ontwikkeld en aansluitend tot op het bot getest.

Hoogwaardige mini- en framepompen, nauwkeurige demper- en vloerpompen en de klassieker, de RENNKOMPRESSOR, kenmerken het assortiment aan fietspompen. Comfortabele features, een hoog pompvermogen en robuuste materialen onderscheiden de pompen. SKS GERMANY is ook wereldwijd bekend door de innovatieve spatborden voor elke wiel- en framemaat. Ze beloven een optimale bescherming teven vuil en spatwater. Naast fietsgereedschappen, kettingbeschermers, bidons, bidonhouders en fietstassen is ook de nieuwe onderhoudslijn BIKE LIQUIDS in het SKS-programma opgenomen om met nog meer accessoires voor nog meer comfort rondom de fiets te zorgen.

Blijf lekker soepel!

De hoogwaardige kettingolie LUBE YOUR CHAIN voldoet aan zeer hoge standaards. Aan het flesje vind je een applicator kun je de vloeistof heel nauwkeurig aanbrengen. Deze gepatenteerde oplossing is in de ontwikkelingsafdeling van SKS GERMANY ontwikkeld en getest. Het resultaat: het vetten van de olie was nog nooit eenvoudiger, efficiënter en schoner.

De kettingolie wordt in Duitsland door Bechem Lubrication Technology geproduceerd. De experts uit de auto-industrie maken de olie speciaal voor SKS GERMANY. LUBE YOUR CHAIN is 100% vrij van oplosmiddelen, het hecht goed, beschermt de ketting en zorgt voor minder slijtage. Door een PTFE-aandeel vormt zich een beschermende laag die wrijving en rolweerstand reduceert. Volstaat voor tot 75 keer gebruik.

Wellness voor je fiets.

Als je je fiets goed onderhoud, heb je er langer plezier van. De reiniger WASH YOUR BIKE reinigt onderdelen die aan vet en olie zijn blootgesteld zonder afdichtingen of oppervlakken aan te tasten. LUBE YOUR CHAIN kettingolie voldoet aan hoge normen en met de handige applicator breng je de olie nauwkeurig aan. Met SAVE YOUR FRAME verzorg je het frame, dat na de reiniging met een beschermende laag is beschermd. Het smeermiddel TUNE YOUR PARTS werkt waterafstotend en beschermt tegen corrosie en slijtage. Met SEAL YOUR TYRE behoort het verwisselen van binnenbanden tot het verleden.

Lucht uit een patroon

RIDEAIR is het eerste navulbare patroon van SKS GERMANY. De luchtdruktank "to go" is jouw helper in de nood en in alle standaard bidonhouders opbergbaar. Optimaal geschikt voor e-bikes en tubeless banden. De LOCK variant van de RIDEAIR beschikt over een geïntegreerd slot zodat je fiets ook tegen diefstal is beschermd. Met de SKS-RENNKOMPRESSOR is het patroon snel weer gevuld omdat de vloerpomp probleemloos 16 bar kan pompen – de druk die de RIDEAIR op moet nemen om een optimale vulling van de banden te garanderen.