Speedo

Producten voor triatleten en zwemmers

MAKE WAVES 

Speedo werd in 1928 in Bondi Beach, Australië opgericht door Alexander McRea en wordt nu erkend als 's werelds meest toonaangevende zwemmerk. Voor Speedo draait alles om innovatie in en rond het water en om mensen aan het zwemmen te krijgen.


Fietsaccessoires

Het water is de passie van Speedo.


Al meer dan 90 jaar domineert Speed de markt voor badmode met revolutionaire, innovatieve technologieën en deigns. Vaak werd Speedo zelfs als synoniem voor zwemkleding gebruikt. In de jaren ‘20 van de vorige eeuw schreef Speedo geschiedenis en presenteerde met de Racerback het eerste zwempak dat niet van wol is gemaakt.

Speedo definieert zwemkleding telkens weer nieuw. In 2008 bracht het merk de Fastskin LZR Racer op de markt - een snel en technologisch volgroeid zwempak dat sportieve zwemmers ondersteunt en tegelijkertijd motiveert.

Als wereldwijd actief merk voor zwemkleding heeft Speedo een grote keuze aan producten voor zowel beginners, hobbyisten, professionals en triatleten in zijn assortiment.


Deel nu in de passie van dit Australische merk!


In de afgelopen jaren zijn ook producten zoals zwembrillen, oordopjes, handdoeken, zwemplankjes en triatlonartikelen in het aanbod van Speed opgenomen.