Sportourer

Zadels, handvatten en andere onderdelen voor meer fietsplezier

Fietsonderdelen

Het Italiaanse merk Sportourer associeert het thema vrijheid met onbeperkte mobiliteit op de fiets en de individuele perceptie van tijd en ruimte. De fiets is de sleutel tot meer beweging en een actief leven en laat je de ‘Spirit of Freedom’ ervaren. Elk zadel en elk handvat van Sportouer weerspiegelt dit credo. 
 
Sportourer – Zadels en handvatten als basis voor ontspanning op de fiets
Het zelfstandige merk van de Italiaanse firma Selle Italia distribueert, ontwikkelt en produceert zadels, handvatten etc. op een technisch hoog niveau. Vrijheid moet leuk zijn. Het doel is comfortabel zitten en goede grip op het stuur. Twee wezenlijke criteria om fietsen voor veel mensen überhaupt toegankelijk te maken. Sportourer wil mensen motiveren te fietsen om het milieu intensiever waar te nemen en daarom is alle inspanning erop gericht dit met comfortabele en veilige producten mogelijk te maken.

Sportourer – kennis voor meer fietscomfort en veiligheid
Alle zadels, handvatten en andere onderdelen uit het assortiment worden op de eisen van de klanten afgestemd, van sportfreaks tot fietsers die in de natuur of stad rijden. Hiervoor worden elastische schuimstoffen en gelpads die de druk gelijkmatig verdelen en trillingen reduceren in combinatie met elastomeer-dempsystemen gebruikt. Sportourer kan gebruik maken van alle technologieën, know-how en meer dan 120 jaar ervaring van moederfirma Selle Italia. Er zijn drie zadelcategorieën: sport, trekking en city in een modern en fris design. Elke lijn op een technologisch hoog niveau met een perfecte pasvorm.