•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

SQlab
Wieleraccessoires voor meer comfort bij het fietsen

SQlab is een fabrikant van fietstoebehoren die veel energie, tijd en geld steekt in het onderzoeken en ontwikkelen van ergonomische fietszadels. Bovendien stelt SQlab zich ten doel andere belangrijke onderdelen die invloed op een juiste zithouding hebben, te ontwikkelen. Zo horen naast diverse zadels bijvoorbeeld ook sturen en stuurpennen bij het assortiment. Want om bij lange, vlakke trajecten of steile tochten in het veld goed te kunnen zitten, zijn veel details aan de fiets van belang.

Uiterst ergonomische fietszadels van SQlab
Als expert voor ergonomische wieleronderdelen heeft SQlab verschillende, speciale methodes voor de opmeting van zitbeentjes, greepwijdte en stand van de voeten ontwikkeld, waarmee ergonomisch fietsen nog beter mogelijk is. SQlab meet ook de afstand tussen de zitbeentjes om zo de optimale zadelbreedte te kunnen bepalen. De zadelexperts zijn tot de conclusie gekomen dat verschillende zadels voor dames en heren niet nodig zijn. In plaats daarvan worden de SQlab zadelmodellen in vier verschillende breedtes aangeboden zodat de zitbeentjes altijd volledig en ideaal uitgericht op het zadel rusten – ongeacht man of vrouw. Met deze voortgeschreden technologie maken de trekking-, MTB-, triatlon- en racezadels zowel indruk op profs als op amateurs.

Fietstoebehoren van SQlab – hoogwaardige onderdelen voor de wielersport
De experts van SQlab hebben na intensief onderzoek ook ergonomisch, praktische oplossingen voor sturen, handvatten en stuurpennen ontwikkeld. Zo is het mogelijk nog meer ontspannen te fietsen.