•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

SRAM
Fietsonderdelen met een hoge nauwkeurigheid

De triomftocht van de vanwege de fietsonderdelen bekende firma SRAM begint in 1987 als oprichters Scott, Ray en Sam besluiten een mountainbikehendel die je kunt draaien op de markt te brengen. In de tijd die volgt ontwikkelen de Amerikanen constant nieuwe schakeltechnologieën en weten ze zich gesteund door een grote schare fans onder wielrenners en mountainbikers. Tegenwoordig is de firma o.a. zeer bekend en populair vanwege het aanbod aan achterderailleurs, voorderailleurs, kettingen cassettes en alles wat daar bij hoort. Altijd op zoek naar technologische verbeteringen, werkt SRAM er constant aan langdurig met hoogwaardige componenten te overtuigen. Ze horen zowel amateurs als profs bij de trouwe fans van het Amerikaanse merk.  
 
SRAM – hoogwaardige componenten voor bijna alle fietstypes  
Voor de wielersport werd de firma SRAM bekend door de ontwikkeling van de Grip Shift draaigreepschakelversteller, waarop andere componenten zoals achterderailleur en voorderailleur volgden. Een ander gebied waarop SRAM met hoogwaardig wielerproducten op de markt staat, zijn remmen, remhoeven en remschakelcombinaties. SRAM biedt deze en andere fietscomponenten aan voor bijna alle fietstypes. Zo profiteert elke wielrenner, onderweg met mountainbike, toerfiets of racefiets, van goed doordacht en doorontwikkelde wielertechniek die door een hoge mate van nauwkeurigheid weet te overtuigen. De constante doorontwikkeling van de afzonderlijke fietsonderdelen zoals remmen, aandrijvingen, naven en schakelsysteem overtuigen tegenwoordig fietsers over de hele wereld.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

HET IS TIJD EEN TANDJE BIJ TE SCHAKELEN

Technologische vooruitgang moet zich in de praktijk bewijzen. Vooral een fiets moet eenvoudig zijn. Elegantie betekent van alles wat overvloedig is af te zien. Dat is vooruitgang en het motto voor SRAM’s eerste elektronische versnellingsgroep, de SRAM RED eTAP.

EAGLE

Ontwikkeld in de VS, geconstrueerd in Duitsland, geproduceerd voor de wereld: de nieuwste generatie van de 1x-technologie is afkomstig van de mensen die deze technologie uitgevonden hebben. Een versnellingssysteem met een unieke performance en volledige nieuwe mogelijkheden. Prestatiegericht, incasseringsvermogen, geruisloos. Met een totaal bereik dat nog nooit door een single speed versnelling is geboden.