TA

perfecte performance voor MTB en racefiets

Fietsonderdelen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

15 zoekresultaten

Wielersport met T.A. – constante verbeteringen van de performance van je fiets
Specialites T.A. produceert hoogwaardige kettingbladen voor bijna alle BCD’s voor crankstellen van mountainbikes en racefietsen. De Franse firma werd in 1947 opgericht en biedt tegenwoordig diverse fietsonderdelen en vooral veel kettingbladen aan. T.A. werkt telkens aan de doorontwikkeling van zijn producten en kan daarom op veel gebieden overtuigen met de krachtige en op performance georiënteerde producten.  

T.A. productlijn racefietsen: van profs, voor profs  
De kettingbladen van Specialites T.A. zijn hoogwaardig en zowel voor MTB’s als racefietsen geschikt. T.A. rust professionele teams uit en is ook bij de topsporters te vinden. Er is een groot aanbod aan kettingbladen in verschillende maten voor bijna elk crankstel. Elke productiestap wordt volledig in Sissonne, Frankrijk, uitgevoerd.

T.A. – de expert voor topprestaties op de mountainbike   
Het gebruiksdoel van een mountainbike heeft invloed op de maat van een kettingblad. Als expert voor mountainbikeperformance kent T.A. ook altijd de verschillende ondergronden waarop MTB-coureurs onderweg zijn. Een goed verzet is in deze sport van voordaal. Als de rolweerstand op lastig terrein hoger is, moeten mountainbikes met kleine versnellingen zijn uitgerust. Extra criterium voor kleine versnellingen is het hogere gewicht. Dat spreekt daarvoor dat bij mountainbikes zelfs het kleinste kettingblad altijd nog niet te groot mag zijn. Voor deze hoge eisen in de mountainbikescene hebben de professionals van T.A. de perfect passende kettingbladen in hun assortiment.