Tacx

Innovatief design. Unieke technologie. - Fietstrainers voor indoor training.

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

41 zoekresultaten

Tacx werd in 1957 als kleine fietswinkel opgericht en heeft zich ontwikkeld tot innovatieve en internationale producent van hometrainers en fietstrainers. Het bedrijf hoort met zijn trainers onderwijl tot de standaarduitrusting van UCI Pro Tour teams ter ondersteuning van een optimale training. Met een grote passie voor de wielersport ontwikkelt Tacx diverse producten die je zowel bij de training ondersteunen en ook ideale en hoogwaardige workouts mogelijk maken.

Wielersport met Tacx – Realitytrainers van profs voor profs
Wat hometrainers aangaat, prefereert Tacx realitytrainers die volwaardige workouts bieden en een perfecte voorbereiding op wedstrijden vormen. De virtual reality trainers van houden rekening met alle prestatieniveaus. Met de software en fietsfilms van Tacx betreed je een wereld van de onbegrensde mogelijkheden. Tochten worden gesimuleerd, zowel door het terrein voor mountainbikers als over de weg voor racefietsers. Zo wordt elke vorm van de wielersport optimaal ondersteund en begeleid.

Wieleraccessoires van Tacx – wielertraining op een perfect niveau
Met toebehoren zoals montagestandaards, gereedschappen, snelspanners, derailleurwieltjes, balhoofdsleutels, transporttassen voor je hometrainer, bidons en bidonhouders neemt Tacx een voorname plaats in op de wielermarkt. Het bedrijf biedt doelgericht een omvangrijk assortiment aan en ondersteunt de training van wielrenners op hoog niveau.