Troy Lee Designs

Cult door de unieke designs – de freestyle kleding van Troy Lee Designs

Kleding

  • Sorteren:

0 zoekresultaten

Geen producten gevonden

Troy Lee, de man achter het design imperium, begon aan het eind van de jaren ’70 de motocrosshelmen van zijn vrienden en hun concurrenten te versieren met wicked designs. Terwijl zijn eigen carrière op de crossmotor gestalte aannam, werden de helmen en kledingstukken van Troy Lee snel een opvallend herkenningsteken van de scene en maakten ze hun schepper uiteindelijk tot full time designer.

Door de onmiskenbare stijl en de kwalitatief hoogwaardige verwerking zijn de producten van Troy Lee Designs al lang niet meer weg te denken uit de mountainbikesport. Of het nu handschoenen, downhill-kleding, streetwear of de hightech fullface helmen van carbon zijn – elk kledingstuk wordt met liefde en vakkennis ontworpen, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zit vol met details die jou ondersteunen om op de trails te heersen.

Dankzij de jarenlange verbinding met verschillende sporttakken heeft het designteam van Troy Lee een rijke schat aan ervaring over de exacte eisen voor de producten kunnen verzamelen. De disciplines profiteren ook onderling van deze know-how en zo stromen door motocross geïnspireerde oplossingen ook door naar voor mountainbike specifieke artikelen.

Vingerhandschoenen van meerlaags en uiterst robuust buitenmateriaal beschermen jouw handen als je valt optimaal, waar de dunne handpalmen ondanks dat ze veel grip bieden een fijn gevoel over het stuur en zo de fiets garanderen. Ook de helmen zitten vol slimme details en toekomstgerichte technologie. Van binnenvoering van antimicrobieel materiaal, dat vocht van je hoofd wegvoert, via gewichtsbesparende titanium componenten tot helmen met volledig vizier, waarvan de technologie stamt uit de ruimtevaart: de artikelen van Troy Lee Designs zijn op de nieuwste stand van de techniek!

Eersterangs eigenschappen gecombineerd met een stijlvol uiterlijk – dat is de formule voor de producten van Troy Lee Designs.