Tubus

Wielersportartikelen van Tubus – Snelspanners en fietsstandaards voor elke fietstocht

Fietsonderdelen

De firma Tubus is in 1988 opgericht en tegenwoordig bekend als producent van fietsaccessoires zoals bagagedragers, klapveren en fietststandaards. Wie met de fiets op pad gaat, moet op de kwaliteit van zijn bagagedrager kunnen vertrouwen. Voor fietstochten met een verschillende lengte en verschillende soorten bagage, heeft Tubus derhalve diverse modellen ontwikkeld. Je vindt de producten wereldwijd. De firma hecht veel waarde aan een optimale functionaliteit zodat elke bagagedrager lang meegaat. Omdat Tubus overtuigt is van de kwaliteit van de belastbare en lichte producten, zit er op de bagagedragers een garantie van 30 jaar. Zo wordt elke fietstocht een comfortabele onderneming waarbij fietser en bagage goed aankomt.

Wielersportaccessoires van Tubus – Snelspanners en fietsstandaards voor elke fietstoch
Een bagagedrager kan door het gebruik van een aluminium klapveer uitgebreid worden. Zo’n veer beschikt over een hoge veerspanning zodat bijv. boodschappen veilig getransporteerd kunnen worden. De Tubus snelspanners, die aan elke kant met een haak zijn voorzien, bieden nog meer bevestigingsmogelijkheden. Hier wordt elastisch materiaal gebruikt om een maximale spankracht te bewerkstelligen. Speciaal heeft lowriders heeft Tubus fietsstandaards in het assortiment die het omvallen van de fiets bij het stallen verhinderen. Bovendien zijn er van Tubus bagagedragerbevestigingrails en snelspanadapters. Fietstochten van een of meer dagen van honderden kilometers zijn met Tubus geen probleem. Met het omvangrijke aanbod aan accessoires kun je alle bagage goed bevestigen en fietsen veilig en stabiel stallen.

Fietsbagagedragers Tubus – Pas als de kwaliteit klopt, wordt een bagagedrager op de markt gebracht
Voordat een Tubus bagagedrager aan een fiets gemonteerd wordt, wordt hij intensief getest. Op basis van DIN en ISO standaards worden alle producten daarom streng en telkens weer getest. De kwaliteitseisen van de firma Tubus zijn zo hoog dat de bagagedragers boven de standaards uit getest worden. Om elke test op de weg te doorstaan, wordt de bagagedrager extra belast. Bij trilcontroles worden gecontroleerd of alle losse onderdelen en het complete product tegen extreme belastingen bestand zijn. Pas als de kwaliteit klopt, wordt het model op de markt gebracht. Het is niet zonder reden dat Tubes tot de beste producten van bagagedragers uit staal hoort.