VDO

Fietscomputers – apparaten voor het meten van data

Fietsaccessoires

Fietscomputers van VDO zijn hoogwaardige apparaten voor de moderne fietser. Het toepassen van moderne technologie is bij VDO vanzelfsprekend. Waar je ook rijdt of welk doel je ook hebt, een exacte berekening van het traject is een geprogrammeerde vanzelfsprekendheid. Met deze computers kun je veel meer dan alleen de actuele snelheid meten of weer laten geven. Met de fietscomputers aan het stuur wordt ook op elk moment de tijd weergegeven. Actieve renners kunnen ook dagtochten of het totaal aantal kilometers op het display toveren. De bikecomputers zijn licht, de gegevens zijn eenvoudig op te slaan en je hebt eenvoudig toegang tot de beschikbare informatie. De artikelen van VDO zijn modern en beschikbaar met of zonder kabel. Bovendien maakt VDO ook gps-navigatiesystemen en fietscomputers met hartslag- of hoogtemeting. De functies, mogelijkheden en toebehoren verschillen per model en dekken de bandbreedte van technologische mogelijkheden wat betreft het meten van rijdata af. 

Fietscomputers van VDO
VDO fietscomputers bevinden zich op de actuele stand van de techniek. De kleine en praktische computers bieden talrijke functies voor alle fietsers die graag het overzicht bewaren. Wat wil je weten? Cadans, gemiddeld snelheid per jaar of dag, gereden kilometers op een dag, verbrande calorieën? De fietscomputers bieden deze en nog veel meer functies die direct onderweg tot je beschikking staan. De toepassingen zijn eindeloos: van downhill tot fietsen in de stad en trekkingtochten. De VDO fietscomputers zijn heel divers te gebruiken.

Fietscomputers van VDO – hoogwaardige apparaten voor de moderne fietser
VDO fietscomputers zorgen voor een opgeruimd aanblik – geen storende kabels aan het stuur. De gegevens worden wireless, digitaal en nauwkeurig doorgegeven. VDO apparaten zijn natuurlijk ook met kabel verkrijgbaar waarbij de datatransmissie op de oude bekende manier plaatsvindt. De montage van computers met kabel is eenvoudig maar duurt vaak iets langer. Wie dagelijks met de fiets rijdt of graag een uitstapje met de familie maakt, is met de kleine, handige computers van de expert VDO optimaal uitgerust.