Vision

Wielen van wereldklasse voor racefiets en triathlon

Alle Vision wielen

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

2 zoekresultaten

Sinds de oprichting in de jaren 90 staat het merk Vision synoniem voor wielen van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontworpen voor een lage luchtweerstand in de racerij. Het ontwerp, de moderne technologieën, de materialen en de productieprocessen zorgen voor fietsonderdelen van uitstekende kwaliteit, zodat je tijdens de race optimaal kunt presteren.

Vision wielen – technology meets design
De nauwe band met de sport en de atleten is erg belangrijk voor Vision om de veeleisende klanten te kunnen voorzien van bijzonder hoogwaardige fietsonderdelen. De investering in hoge kwaliteit, gedetailleerde productontwikkeling en intensieve tests garanderen wielen die doen wat ze beloven. Daarom is er de laatste tijd speciale aandacht besteed aan technologieën zoals carbon, tubeless ready en verbeterde remprestaties door lasergeperforeerde flanken. Vision wil marktleider worden op het gebied van aerodynamische wielen door zijn producten voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren.

Ontdek ons assortiment wielsets voor race- en triatlonfietsen. In de Vision Store vind je alles wat je nodig hebt voor nog meer snelheid.