Xenofit

Drink it … Feel it. Xenofit biedt je een groot assortiment sportvoeding. Voor dagelijks gebruik, op vakantie of tijdens wedstrijden – vind het juiste product voor jou.

Fietsaccessoires

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

15 zoekresultaten

Xenofit GmbH is een dochteronderneming van Verla-Pharm Arzneimittel uit Tutzing am Starnberger See. Sinds 1988 gebruikt Verla-Pharm haar knowhow op het gebied van mineralen, vitamines, koolhydraten en proteïnes ook voor Xenofit. De afgelopen 30 jaar is er een breed palet aan producten ontstaan dat constant wordt uitgebreid en verbeterd. Talrijke amateur- en vrijetijdssporters vertrouwen op het assortiment van Xenofit, maar ook vele topsporters maken er gebruik van. 

Xenofit – de specialist voor sportvoeding en voedingssupplementen. In het assortiment vindt u verschillende producten: sportdrankjes met mineralen voor voor en tijdens de belasting, koolhydraatgels en -repen voor training en competitie, maar ook voedingssupplementen. De verschillende smaken van de producten zorgen voor afwisseling. De pepermuntgel die coffeïne bevat heeft een verrassend frisse smaak. Deze fabrikant heeft ook de bijpassende bidons voor in uw bidonhouder in haar assortiment, zo hebt u uw sportdrankje tijdens de rit altijd bij de hand. Doordat deze bidons transparant zijn, kunt u altijd controleren hoeveel voorraad u nog hebt. De Xenofit Hirschtalg-sportcrème is ideaal voor alle sportievelingen zoals fietsers, hardlopers, triatleten, bergbeklimmers en wandelaars. De crème voorkomt schuurplekken en vergroot daardoor het plezier bij sportieve activiteiten.