Xtreme

alles rondom de fiets

Fietsaccessoires

XTREME BIEDT EEN GROOT ASSORTIMENT AAN FIETS- EN WERKPLAATSONDERDELEN
Dit grote assortiment bevat verschillende compontenten voor racefietsen, ATB’s en mountainbikes. Van velgen, voor- en achternaven, remklauwen en –blokken, pedalen, stuurpennen, sturen, handvatten, bar ends, remhendels, bagagedragers, zadelpennen, fietscomputer- en lamphouders, kettingkasten, achterbrugbeschermers, wielen, tot snelspanners, stuurlinten, stuurdoppen, bellen, ventieldopjes en fietsstandaards. Wij hebben praktisch elk onderdeel voor jouw fiets.

Xtreme biedt bovendien al het gereedschap dat je als ambitieuze fietser zou moeten hebben om je fiets goed te kunnen onderhouden. Montagestandaard, vloer- en minipomp, kettingpons, demper- en vorkpomp, gereedschapskoffer, centreerboog, momentsleutel, versnellings- en remkabel, bandenlichter, zeskantsleutel, casette- en conussleutel, cranktrekker, kettingtang, nippelspanner en pedaalsleutel. Voor de reiniging heeft Xtreme meerdere soorten borstelds in het assortiment.

Om je fiets goed op te kunnen bergen biedt Xtreme meerdere wand- en plafondhouders. Deze handige houders bergen je fiets op zodat hij niet meer in de weg staat. Voor het transport zijn er vele zadeltassen, frametassen en houders die eenvoudig aan je fiets kunnen worden gemonteerd en veel opbergruimte bieden. De Xtreme bidons en bidonhouders zijn onmisbaar onderweg. Bij pech onderweg is een minitool erg handig. Dankzij de geringe afmetingen kan dit stukje gereedschap heel makkelijk worden meegenomen onderweg. Met de luchtdrukmeter van Xtreme heb je altijd de bandenspanning onder controle.