ziener

Kwaliteit en traditie uit Beieren sinds 1946

Kleding

  • Sorteren:
  • meer filters minder filters

51 zoekresultaten

Beklim de colls van de buitencategorie. De handschoenen en functionele kleding van ziener nodigen uit tot lange tochten in onze wonderbaarlijke natuur. Het was nog nooit eenvoudiger om tijdens alle weersomstandigheden op de fiets onderweg te zijn. Franz Ziener GmbH & Co. KG is gevestigd in Oberammergau, in het berglandschap van Oberbayern. Naast fietskleding fabriceert men traditioneel skikleding. 

Geniet van het flow-gevoel op de fiets – met de aangename functionele kleding van ziener 
Bij ziener heeft men zich afgevraagd hoe kleding eruit moet zien die op de fiets meegeeft en waarin jij je prettig voelt. Ademende en flexibele materialen voeren zweet van het lichaam weg en zorgen voor een goede ventilatie tijdens de rit. Geïntegreerde zakken in de extra lichte jerseys, bike shorts met ademende en zweetafvoerende Speed X_broekzemen en een athletische pasvorm van de functionele kleding maken het rijden en de natuurlijke bewegingen op de fiets zo aangenaam mogelijk. Praktisch: de opvouwbare regenjacks trotseren weer en wind op een plaatsbesparende wijze.

Uitstekende handschoenen voor toerrrijders, wielrenners en mountainbikers met fraaie features 
De flexibele fietshandschoenen van ziener vallen op door hun ergonomische draagcomfort. Dankzij de silicone anti-slip laag heb je veel grip op het stuur. Goed absorberend materiaal op de duim neemt het zweet bij het afvegen eenvoudig op. Robuuste materialen maken het rijden met de mountainbikehandschoenen veilig en bieden jou veel controle in lastige rijsituaties. Bij ziener vind je ook modellen met touch functie - zo kun je jouw smartphone zonder problemen met handschoenen aan bedienen.