•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

ZIPP wielen
Als elke seconde telt…

In maart 1988 begon het succesverhaal van de inmiddels wereldberoemde en voor kwaliteit staande wielproducent Zipp. De in Amerika opgerichte firma wekte al snel met nieuwe ideeën de aandacht. Inmiddels omvat het assortiment talrijke hoogwaardige wielen, sturen, stuurpennen, banden en zadelpennen.  Sinds 2007 is het bedrijf onderdeel van de groep SRAM LLC.   

Zipp wielen – kwaliteit tot in het kleinste detail  
De principes van Zipp zijn net zo simpel als effectief en derhalve de fundamenten van de uitstekende kwaliteit. Van productdesign tot marketing spelen maximale performance, een hoge kwaliteit van materiaal en onderdelen, een innovatief design en functionele technologieën de grootste rol. Dit oog voor detail maakt Zipp wielen tot inmiddels een bekende tip als het om aerodynamica en performance.

Hightech wielen – gemaakt voor het podium  
Van Ironman tot Tour de France etappe – Zipp wielen vind je overal. Ontdek het assortiment aan hightech wielen voor maximale aerodynamica! Ook geselecteerde Zipp racebanden en toebehoren zoals ventielverlenging en binnenbanden zijn verkrijgbaar. 

WE HEBBEN JOUW TOESTEMMING NODIG OM DE SERVICE-AANBOD VAN YOUTUBE TE KUNNEN LADEN!

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om video's weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de video te kunnen bekijken.