BACKROAD AL GRX600 RANDONNEUR

Goed beoordeeld

Zoom

BACKROAD AL GRX600 RANDONNEUR

Bestelnummer: 230791702

Jouw veelzijdige metgezel

 • Sport

 • Comfort

 • Tour

Jouw kleur fog grey

Jouw framemaat

Jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Zo bereken je jouw framemaat

Terug

MET DEZE REKENFORMULE BEREKEN JE DE JUISTE FRAME- EN ZITHOOGTE:

Race / Gravel Binnenbeenlengte x 0,66 = framehoogte in cm
MTB Maat S: 155 – 172 cm lichaamslengte
Maat M: 173 – 182 cm lichaamslengte
Maat L: 183 – 192 cm lichaamslengte
Maat XL: >192 cm lichaamslengte
Fitness
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Trekking / Tour
of
Binnenbeenlengte x 0,61 = framehoogte in cm
Binnenbeenlengte x 0,24 = framehoogte in inch
Binnenbeenlengte x 0,885 = zithoogte bij alle soorten fietsen

Indien de uitgerekende framehoogte exact tussen waarden in ligt, heb je de keuze: kies de kleinere framemaat als je sportieve zithouding in wilt nemen en de grotere framemaat als je een comfortabelere zithouding prefereert.


In onze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de framemaat bepaalt. We leggen eveneens uit hoe je de schouderbreedte, binnenbeenlengte en armlengte eenvoudig zelf op kunt meten.
Neem bij vragen over het bepalen van de juiste maat contact op met een van onze experts!

Bekijk nu de bijbehorende video.

2.235,97

Prijs incl. btw excl. € 54,00 (verzendkosten naar Nederland)

 • Built in Bocholt, Duitsland
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • 6 jaar Crash Replacement op frames en ROSE voorvorken

De BACKROAD AL RANDONNEUR in één woord? Compromisloos. Bij deze gravelbike is er geen ruimte voor "ja maar", maar alleen voor "en". Vind jouw tempo en gebruik de fiets voor een lange tocht, de rit naar kantoor of een gaaf gravelavontuur. Met deze fiets is alles mogelijk.

 • Gewicht
  11,3 kg*
 • Framemateriaal
  Aluminium
backroad-al-randonneur-grx600-f1

Overtuigende schakelperformance

Gravel goes travel - De GRX 810 groepset van Shimano is ontwikkeld voor gravelbikes en een heus allround-wonder. De set bevindt zich tussen mountainbike- en race-groepsets en geeft de Backroad de perfecte flow voor performance en betrouwbaarheid tijdens elke tocht.

backroad-al-grx600-randonneur-f2

Veelzijdige, handige avonturier

Uitgerust met een bagagedrager, spatborden en diverse bevestigingspunten is deze fiets een ideale en praktische metgezel. Hiermee staat niets fietsavonturen evenals ritten naar het werk en de supermarkt meer in de weg.

backroad-al-randonneur-grx600-f3

Minimalistisch & zichtbaar

Zien en gezien worden. Met de koplampen en achterlichten van B+M ben je op elk moment van de dag zichtbaar. Aan de achterkant beschik je over flink wat lichtsterkte en aan de voorkant over 100 lux en standlicht.

 • Beschrijving

  Onze expert als het gaat om avontuur en lange afstanden - de BACKROAD AL Randonneur! Met of zonder bagage, op het asfalt of het grind, voor fitness, tochten, of commuting - deze fiets houdt alle mogelijkheden open. Het lichte, zeer belastbare frame van triple butted aluminium is jouw entreekaartje voor de volgende adventurefilm en in combinatie met verlichting, bagagedrager en spatborden in de wieg gelegd voor een leven als langeafstandsrenner. Talrijke bevestigingspunten voor individuele bikepacking maken de fiets nog breder inzetbaar zodat deze fiets bij iedereen in de smaak valt. De gemonteerde GRX-groep van Shimano is speciaal ontwikkeld voor gravel, betrouwbaar, werkt nauwkeurig en garandeert een ongecompliceerde handling. Vooral bij een zwaar beladen fiets zijn sterke remmen een must. Shimano’s GRX-schijfremmen brengen jou de veiligheid die je nodig hebt. Voor zicht in het donker zorgt een Lumotec IQ-X koplamp van B + M met 100 lux en dagrijlicht. Een ERGON Sport Sport gelzadel biedt een heerlijk comfort tijdens elke kilometer.

  * ca. 11,3 kg, afhankelijk van de afmontage zijn afwijkingen tot +/- 5% mogelijk, gewicht bij framekleur roasted olive, maat 57 cm, zonder pedalen

 • Afmontage

 • Framegeometrie

 • Beoordelingen