Gravel Bike Sale

Advies

Advies nodig?

 • Advies over fietsen – in de winkel In onze winkels kun je fietsen testen en je door onze bike-experts laten adviseren. Winkels bekijken
 • Advies over fietsen – telefonisch Wil je persoonlijk spreken met een bike-expert van ROSE? Maak dan een afspraak en wij bellen je terug! Afspraak maken
 • Advies over fietsen – e-mail We beantwoorden graag al je vragen rondom het thema fietsen. Onze klantenservice staat voor je klaar en adviseert je graag. E-mail sturen
 • Ontdek onze grote selectie gravelfietsen in de SALE

  In de grote gravelbike sale zijn onze populaire BACKROAD-modellen verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen. Of het nu een aluminium of carbon variant is of een e-gravelbike, deze fietsen hebben allemaal de gebruikelijke ROSE kwaliteit.  Welke gravelbikes worden in de SALE aangeboden?

  In onze fiets-outlet vind je resterende voorraad, oude modellen, modellen van vorig jaar en showroommodellen.
  De bikes blijven echter indruk maken met hun design, features en performance. Je hoeft je geen zorgen te maken, alle afgeprijsde gravelbikes zijn helemaal klaar voor je nieuwe avontuur. De fietsen die je hier ziet staan, wachten erop om niet langer in onze winkels te staan, maar om met jou mee te gaan op Bike Packing- en graveltochten.
  Neem ook eens een kijkje bij onze modellen van vorig jaar – de fietsen zijn direct leverbaar en slechts in zeer beperkte hoeveelheden als afgeprijsde restvoorraad beschikbaar.  Welke modellen en afmontages zijn er?

  Omdat sommige van deze fietsen uit productie zijn genomen en showroommodellen zijn, zijn sommige van onze gravelbikes maar in een paar maten verkrijgbaar – je moet er dus snel bij zijn om jouw maat te bemachtigen!
  Ook zijn sommige afmontagevarianten slechts in kleine aantallen verkrijgbaar – blader door ons grote assortiment en vind jouw geschikte gravelbike voor een aantrekkelijke prijs!  E-Gravelbikes in de SALE

  Als je al een tijdje op zoek bent naar een e-gravelbike, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Je vindt onze populaire BACKROAD PLUS ook tegen aantrekkelijke voorwaarden in onze sale. Je kunt dus snel aan je volgende gravelrit beginnen met een ondersteunende e-boost.
  De gravelbike sale is jouw kans om een van de populaire ROSE BACKROADs voor een topprijs te bemachtigen en nieuwe avonturen te beleven!