Hier vind je alle fietsen die onmiddellijk uit voorraad leverbaar zijn of binnen de komende 8 weken beschikbaar zullen zijn. 
Kies een fietscategorie en gebruik de maatfilter om snel een overzicht te krijgen. 
Wees er snel bij en bemachtig een nieuwe fiets voor een vroege start in het nieuwe seizoen.

VRAGEN OVER DE E-BIKE

Motorvermogen
Onze e-bikes worden uitsluitend geleverd met hoogwaardige Bosch aandrijving. Deze motoren bieden de beste verhouding tussen actieradius, vermogen en een natuurlijk rijgevoel. Met 50 Nm in de Active Line en 65 Nm in de Performance Line motor heb je in elke situatie voldoende koppel tot je beschikking, dat door een carbon riem nagenoeg geruisloos op het achterwiel wordt overgebracht.
Actieradius & accucapaciteit
Onze fietsen hebben een 400 of 500 Wh accu.
De exacte actieradius hangt af van de rijstijl, het gewicht van de berijder, de ondersteuningsstand en de hoogtemeters. Niet in de laatste plaats door het lage gewicht en de goed functionerende onderdelen durven we echter te beweren: je actieradius altijd zal volstaan. Als je ook eens zonder ondersteuning wilt rijden, is dat probleemloos mogelijk.
Service & onderhoud
Je kunt je ROSE e-bike in een van onze service-werkplaatsen laten onderhouden.
Garantie
Aangezien wij onze fietsen zelf produceren, kun je bij eventuele problemen direct contact met ons opnemen.
Ook na de aankoop staan we voor je klaar, handelen we garantiegevallen met hoge prioriteit direct in onze werkplaats af en zorgen we voor een snelle oplossing.
Omdat wij van onze producten overtuigd zijn, geven we je 6 jaar garantie op alle frames. Op de onderdelen heb je 2 jaar garantie.
Dat is natuurlijk met uitzondering van slijtageonderdelen.
Beschikbaarheid & levertijden
Je kunt niet wachten Geen probleem! Een uitgebreid aanbod aan fietsen staat direct in BIKETOWN Bocholt voor je klaar. Natuurlijk alleen zolang de voorraad strekt. Als de door jou gewenste afmontage niet beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat de fiets zo snel mogelijk beschikbaar is en kunnen we deze - indien gewenst - ook graag naar je toesturen.

De voordelen van ROSE

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  Beste prijs-kwaliteitverhouding

  Wij bieden je fietsen met de beste designs, de beste onderdelen, de beste kwaliteit en, doordat we ze direct zelf verkopen, de beste prijs.

 • Built in Bocholt, Germany
  Built in Bocholt, Germany

  Wij ontwerpen, ontwikkelen en monteren jouw fiets per hand in Bocholt, Duitsland.

 • Advies & service
  Advies & service

  In onze stores heb je de mogelijkheid je uitgebreid te laten adviseren, je op te laten meten en een testrit te maken.