E-bike Motoren

Met volle kracht en uithoudingsvermogen aan de volgende tocht beginnen of op de snelste manier naar het werk fietsen - ROSE elektrische fietsen zijn onmisbaar. Hier vind je alles wat je moet weten over de krachtbron van een e-bike en ben je er zeker van precies de juiste motor te vinden voor je volgende fiets.

Alle ROSE e-bikes zijn uitgerust met motoren van hoge kwaliteit voor maximaal rijplezier. De integratie van een middenmotor in het frameontwerp zorgt voor balans en een natuurlijk rijgevoel. Het verschil tussen de motoren zit in het gewicht, het vermogen en dus ook de actieradius en de accucapaciteit..

Of je nu in de stad fietst, korte of lange tochten maakt - voor elk doel is er een geschikte motor.   Welke is geschikt voor jou?

SHIMANO EP8

Lichtheid en performance, overal en altijd

Met de SHIMANO EP8-motor krijgt je gravel-level een power upgrade. De motor met een gewicht van slechts 2,6 kg voor een natuurlijk rijgevoel op elke ondergrond en zorgt dankzij een maximumkoppel van 85 Nm voor indrukwekkende performance

Met zijn minimalistisch design en integratiemogelijkheden is deze kleine krachtpatser zo onopvallend dat je pas op het tweede gezicht ziet waar al het vermogen vandaan komt. Door de naadloze aandrijving en de gelijkmatige power behoud je bij weer en wind, in elke versnelling de controle over je trapfrequentie. Met behulp van een minimale trapweerstand voorzie je jezelf vanaf de eerste trapbeweging van perfect gedoseerde kracht.  

 • Gebruiksdoel: Sportieve prestaties op elk terrein
 • Rijmodi: Eco - Trail - Boost + 5 instellingen voor startondersteuning
 • Duwhulp: aanwezig
 • Bijzonderheden:   Zelfstandig vastleggen van maximale draaimoment aan de hand van de pedaaldruk + app voor individuele configuratie

E-bikes met Shimano EP8 motor

MAHLE X35

Compact innovatief vermogen & slimme integratie

Jij bent aan de beurt. Druk op stijlvol geïntegreerde powerknop op de bovenbuis voor directe ondersteuning van het Mahle X35 systeem met een natuurlijk rijgevoel. Ook al heb je het door de geïntegreerde motor en het elegante design eerst niet door: de Mahle achterwielaandrijving van slechts 3,5 kg totaalgewicht maakt echt een verschil.

Lifestyle en prestaties worden gecombineerd als all-in-one oplossing voor sportieve, slanke e-bikes. Door de gepatenteerde pedaalsensor kun je weerstandsvrij rijden, zelfs zonder aandrijfkracht. Aangepast aan jouw rijstijl en het gebruiksdoel is de motor met een koppel van 40 Nm geschikt voor ritten met robuuste sport- en vrijetijdsfietsen op elke ondergrond.

 • Gebruiksdoel: Stijlvol pendelen door de grote stad
 • Rijmodi: stand 1, stand 2 & stand 3
 • Bijzonderheden:  Onopvallend geïnstalleerd  – slechts één knop nodig als bedieningselement, andere functies te bedienen via app

E-Bikes met Mahle X35 Motor

BOSCH Performance Line

Sportieve allrounder - krachtpatser voor elk doel

Met tot 65 Nm zorgt de sportieve BOSCH Performance Line voor een dynamisch rijgedrag en krachtige ondersteuning vanaf de eerste trap op de pedalen. Met de ier verschillende rijstanden van de Performance Line heb je voor bijna elke ondergrond de juiste ondersteuning. De perfecte interactie tussen het multi-sensorconcept en de razendsnelle informatieverwerking zorgt voor een harmonieus rijgedrag. Je voelt precies de ondersteuning die je wenst bij snelheden tot 25 km/u.

De BOSCH Performance Line weegt slechts 2,9 kg, bringt ein E-Bike mit en zorgt er door het lage gewicht voor dat je e-bike wendbaar en sportief blijft. De innovatieve, geruisloze versnellingsbak zorgt voor onbezorgd rijplezier. Om nog ontspanner te rijden is de trapweerstand gereduceerd tot een minimum, zodat je ook zonder ondersteuning probleemloos kunt rijden.

 • Gebruiksdoel: heuvelachtig terrein & lange afstanden
 • Rijmodi: Eco - Tour - Sport - Turbo
 • Duwhulp: aanwezig

E-bikes met Bosch performance line motor

BOSCH Active Line Plus

Meer kracht en spontaniteit voor het dagelijks leven

Met een draaimoment tot 50 Nm en een gewicht van 3,2 kg kg overtuigt de BOSCH Active Line Plus door zijn harmonieuze, wendbare startgedrag. Op onverharde paden, op weg naar het werk, in je vrije tijd of zelfs tijdens langere tochten: de Active Line Plus is met vier rijmodi uitgerust voor nagenoeg elk avontuur.

De moderne koppelsensor detecteert de trapkracht van de rijder en zorgt voor een perfect afgestemde ondersteuning tot 25 km/h. De eenvoudige bediening en de onmiddellijke informatieverwerking zorgen voor een bijzonder aangename rijervaring en maken van de motor de perfecte metgezel voor elke dag. Bovendien past de trapweerstand zich tot een minimum aan, zodat je ook heel eenvoudig zonder ondersteuning kunt rijden.

 • Gebruiksdoel: Spontane uitstapjes & dagelijkse routes
 • Rijmodi: Eco – Tour – Sport – Turbo
 • Duwhulp: aanwezig

E-bikes met Bosch Active Line Plus motor

Bekijk nog meer